fredag 15. januar 2016

Digital timer utendørs

Digital timer med store og tydelig tall. Sier tydelig ifra når tiden er over. Bredt utvalg av de beste merkene. Kjøp klær og utstyr på nettet! Finn laveste nettpris her.


Nedtellingsfunksjon og innstilling for sommertid.

Still inn tiden via en timer. Med en timer eller et koblingsur kan du på forhånd bestemme hvor lenge du vil at lamper skal lyse og når motorvarmeren på bilen skal starte. Vi har timere og brytere til både innendørs- og utendørsbruk. Daglig timer med 24- timers program.


Med et stort, gjennomsiktig beskyttelsesdeksel. Minimum innkoblingstid minutter. Veldig enkel å bruke. Liten smidig timer for volt applikasjoner. Kan enklet plasseres til å styre f.

For utendørs bruk bør montering skje i IP-klaissifisert kapsling. Smarte tidsur som gjør at du kan innstille forskjellige intervaller hvor lyset automatisk skal slås på eller av. Jordet og pirkebeskyttet døgntidsur til utendørs bruk. Både timeren og uttaket er utstyrt med beskyttelseslokk.


Timeren kan justeres i intervaller på minutter over alle døgnets timer. Timer Velferdsteknologi Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Det er heller ikke rare plassen man får ryddet med 10A begrensing.


Rask levering og super service! Klær, sko, ryggsekker og mye mer. TIDKODE - DIGITAL UTENDØRS De synker seg kontinuerlig opp mot hoveduret. Hvert ur har sin egen mikroprosesser, som kjenner til enhver tid hvordan viserene er plassert og deretter stiller disse automatisk til rett tid. Meget stabilt og pålitelig system.


Programmer opptil daglige eller ukentlige brytersykluser, og varier med (de)aktiveringstidene. Med denne digitale utendørs tidsbryteren kan du skape et realistisk inntrykk av at det er noen hjemme hver kveld. Også svært praktisk for dampumper, hagebelysning osv. Woods utendørs digital timer er designet for å slå av og på utendørs utstyr som landskap belysning, fontenepumper, ferie skjermer og apparater.


Den kan også håndtere tunge applikasjoner som for eksempel bytte på elektriske motorer opp til hestekrefter. Sier klart og tydelig ifra når tiden er over. Kan stilles inn fra sekun til minutter.

Sprutsikkert, jordet tidsur for både innendørs og utendørs bruk. Den digitala timern kan programmeras för att på angiven tid starta eller stänga av specifika elektriska apparater. Exempelvis kaffebryggare eller lampor. Timern är idealisk för att spara ström och för att öka säkerheten i hemmet.


En korttidstimer fungerar som en säkerhetsbrytare för apparater som du bara vill ha igång korta stunder i taget, t. Utviklingen innen uranlegg og veggur har resultert i billigere montasje og kabling. Vår hovedleverandør Ets Bodet SA har nemlig de senere årene introdusert nye ursystem. DHF systemet gir store besparelser i forbindelse med kabling og montasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg