onsdag 20. januar 2016

Listverk gulv

Gulv i alle fasonger og størrelser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres.

Maxbo har et stort utvalg av lister til ulike formål. Buede og elegante linjer. Farger som spenner fra det diskrete til det markerte. Gnistrende flott finish og spennende kombinasjonsmuligheter.


Finis representerer noe helt nytt innen listverk , og gjør listene til aktive interiørdetaljer i den moderne boligen. Bak markedets mest elegante lister står den anerkjente designeren Hareide Design. Du bestemmer om listen er en forlengelse av veggen, eller av gulvet.


Listverk produsert med en slitesterk overmalt folie.

Når det gjelder lister, er det viktig å tenke på farge- og materialkombinasjoner, og hva som er praktisk. Våre lister får du ferdig malt i Bomull og Klassisk hvit, eller du kan spesialbestille i valgfri NCS. Lister forsterker inntrykket Våre lister Vi oppdaterer vår web side og ber dere derfor laste ned vår listverksbrosjyre under nedlastinger. Størrelse, profil og fargevalg bidrar også mye til å påvirke romstørrelsen og inntrykket av takhøyden.


Vi i XL-BYGG fører listverk fra de ledende leverandørene. Kom innom oss og prøv kombinasjonen list og gulv før du bestemmer deg! Fotlisten skjuler og forskjønner overgangen mellom vegg og gulv.


Hos MAXBO finner du alt av lister som gulvlister, aluminiumslister og tetningslister. Kjøp på nett eller i butikk. Treinnredning – som gulv , lister, paneler og treplater – gir et vakkert, sunt og naturlig innemiljø. Alt av listverk og utforinger leveres da ferdig tilpasset dører og vinduer – kappet, gjæret og merket for bygg, etasje og rom. Med en god sans for farge, form og kvalitet har vi skapt et av markedets mest attraktive – og bredeste – sortimenter, for at du skal finne produkter som passer for deg, ditt hjem og ditt liv.


Dette gjør at du som kunde sparer tid og penger på prosjektet. Velg betalingsløsning. I samarbeid med PayEx tilbyr vi kortbetaling med Visa, MasterCard og Maestro, samt faktura og delbetaling.


Underlag, listverk , behandlingsprodukter og godt leggeverktøy er essensielt for et optimalt sluttresultat. Ferdig malte og lakkerte lister blir stadig mer vanlig, det samme gjelder ferdige sett til vinduer og dører.

Ved bruk av spikerpistol anbefaler vi 50mm. Vi har det du trenger. Avslutningslist benyttes der gulvet går mot dørterskel, fliser eller andre avslutninger der ekspansjonsrom er påkrevet.


Tre er naturmateriale og derfor kan det være variasjoner i farge og struktur mellom lister og gulvene de er tiltenkt å matche. T-list benyttes i overganger mellom gulv i lik høyde. Vårt listverk er laget av furumateriale. Vi fører hovedsakelig umalte lister. Bestill trelast hos Maxbo!


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Du kan også velge å få tilsendt faktura (forhåndsbetaling) på e-post direkte fra oss. Det finnes en lang rekke typer av profiler å velge mellom, størst utvalg er det til bruksområdene tak, gulv , dører og vinduer.


Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg