tirsdag 10. februar 2015

Eva solo vinglass oppvaskmaskin

I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Alt du trenger samlet på ett sted! Gratis frakt og levering innen dager!


Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest.

Kjøp vinglass trygt og enkelt fra Hadeland-glassverk. Gode priser og rask levering! Det er lurt å ta glassene ut av oppvaskmaskinen med det samme programmet er ferdig. Den fuktige luften i maskinen fremskynder nemlig nedbrytningen av glasset.


De leveres til forskjellige typer vin og i forskjellige størrelser. Alle glassene er munnblåste. Formen på glassene er designet ut fra at du skal ha maksimalt utbytte av vinen din.

Glasset er formet slik at man kan drikke fra alle sider. Syrah-rødvinsglasset anbefales bl. Disse rødvinene tilhører smaksgruppen med kraftige, krydrede og alkoholrike viner. Den store klokken er utviklet for å få frem de finere nyansene i komplekse og delikate rødviner, f. Et slankt hvitvinsglass som er formet for å få frem det beste i friske viner med høyt mineralinnhold og ferskenaroma.


Denne graders vinkelen er benyttet på glassene for å bedre kunne konsentrere vinens aroma når du drikker. Eva Trio vinglassstativ til oppvaskmaskin koster omkring 2kroner. Det er ikke sikkert du kan gjøre noe med det, men du kan forhindre at det skjer. Velegnet til både kalde og varme drikker. Kjøpt løst 57- 28-Nettsortiment.


Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre. Nå har vi kommet over en annen løsning, fra en produsent flere er kjent med her hjemme. Lett og selvforklarende i bruk. Eva Solo syrah vinglass 40cl 2pk.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Bli den første som omtaler dette produktet. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Et rommelig og elegant glass til karaktersterk konjakk.


Serien består av en rekke elegante og harmoniske glass som er utformet med utgangspunkt i et ønske om å gi gode opplevelser med forskjellige drikkevarer. Det kan dessuten brukes som et lavt vinglass. Med sin ikoniske skråkant setter dette glasset prikken over i-en på ethvert bor og tilfører både stil og karakter – til hverdags og fest. Glasset har mange bruksmuligheter og egner seg godt til f. Rosendahl vinglass til rødvin.


Glassene er laget i blyfritt glass og rommer cl. Høyden på rødvinsglassene er cm. Bestill Bordeaux Rødvinsglass. Vinglassene tåler oppvaskmaskin opp til grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg