onsdag 4. februar 2015

Lom camping priser

Kjapt og lekende lett å booke med. Book campingplass nå. Fint utgangspunkt for turer til fots, sykkel eller bil. Galdhøpiggen, Glittertin Besseggen.


Kort veg til Vestlandets fjorder, Geiranger og Sognefjorden.

Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet. Besøk partnerne våre for mer informasjon. Camping og leilegheiter i Lom sentrum.


Velkommen til Lom camping , 3meter vest for Lom sentrum ved rv. Leilegheiter med stove, kjøken og bad. Plass for bubil, campingvogn og telt.


Hjå familien Nordal i Lom kan du ete go heimelaga mat i trivelege omgjevnader.

På Lom camping bur du i leiligheiter eller på campingplass midt i nasjonalpaklandsbyen Lom. Her finn du leilegheiter med stove, kjøken og bad. En av de dyreste campingplassene i Norge, uten tjenester.


Ser ut som en militærbase. Priser for måltider finner du her. DNT rabatt: rabatt på pris for seng, frokost og middag, ikke på pensjonspris. Barn under år betaler av sengepris.


Fin plass sentralt i Lom. Ofte mye folk her så sørg for å kom litt tidligere på dagen. Fine fasiliteter , bra servicebygg.


Prisen (tror det var 36- med strøm ) er i drøyeste laget synes jeg. Vi har også mulighet for camping ved bilen, et lite stykke fra parkeringen. Denne campingplassen har ikke ferskvann men en liten utedo.


Man må derfor gå et par hundre meter for å komme til sanitæranlegget her. Vi gjør oppmerksom på at vi advarer mot å bruke elvevannet til drikke eller matlaging, fordi det er brevann.

God plass til telt, bobil og campingvogner på campingplassen. Self- catering apartments. Store hotellrabatter i Lom i Norge på nettet. Bra tilgjengelighet og gode priser. Les hotellanmeldelser og velg det beste hotelltilbudet for ditt opphold.


Vis du vil ligge i telt har vi telt plasser ved vannet. Vi har en strandlinje som er fin vis man vil ta en fin kveldstur. Vi ligger 2km unna Nasjonalparklandsbyen Lom , med butikker og kafe. Fossberg Hotell ligg midt i Lom sentrum der dalføret deler seg for den mektige Lomseggen og Bøvra renn kvit og vill utover Prestfossen.


I vårt moderne, men tradisjonsrike hotell kan vi tilby komfortable og moderne rom. Matservering i koseleg spisesal og kafeteria med stor uteservering. Skjåk kommune, midt mellom Lom , Geiranger og Stryn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg