torsdag 19. februar 2015

Skeidar gardin

Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Se vårt store utvalg. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner , slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Ved å klikke på en av gardinene kan du lese mer om mål, farger, produktegenskaper og.


Samtidig får du mulighet til å utforske de forskjellige målbestilte kolleksjonene, som rommer gardiner i alle verdens farger, mønstre og strukturer.

Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk! Med gardiner kan du skape akkurat den atmosfæren du ønsker i de forskjellige rommene i hjemmet ditt.


Enten du har behov for å mørklegge et soverom med lystette blendingsgardiner eller du ønsker å sette prikken over i-en i stua med flere lag lekre gardiner , har vi et rikt utvalg gardiner. Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet. Les mer om fordelene og ulempene til gardiner på bloggen vår. Designmøbler og interiør i kvalitet som varer. Se utvalget på vår nettside eller besøk oss i ett av våre varehus.


Bedre søvn med mørkleggende gardin. Riktige gardiner kan gjøre mye for et rom. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute.


Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Gardiner er myke, men hardtarbeidende.


Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet.

Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Velour gardin har en flott glans i stoffet og gir et luksuriøst og elegant uttrykk. Den henger tungt og med fint fall.


Overflaten på velour er klippet, noe som gir et fint spill i fargen. Velourgardiner passer like godt i et stramt og minimalistisk hjem som i et klassisk eller bohemsk miljø. Velg mellom mange flotte farger. Steng solen ute med lystette gardiner og få et svalt soverom!


Ferdigsydde gardiner. Se mer og kjøp på Kid. Når du innreder hjemme kan du enkelt forandre interiørstilen ved å bytte gardiner.


Hos oss kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Husk at hvis du kjøper maljegardiner må du passe på at gardinstangen du har ikke er for tykk. Vi vet at gardinverdenen kan likne en skummel jungel, men det finnes hjelp og få! Kirsch gardinguide hjelper deg gjennom utvalget av ulike gardinoppheng, slik at du lettere kan avgjøre hvilken type gardin som passer ditt behov, ditt vindu og din stil.


Vi håper å kunne gjøre valget enklere for deg. Kom, la oss ta en titt. Det er ikke vanskelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg