tirsdag 3. februar 2015

Butinox latte

BUTINOX Interiør Tak er en hvit, helmatt, vannbasert og løsemiddelfri og allergivennlig takmaling for innvendig bruk. Malingen benyttes som takmaling på sandsparkel, puss, betong og bygningsplater. Er en varm beige tone. Oppleves som en klassisk varm beigetone, med hint av rødt. Passer best sammen med andre varme toner.


Noen som har erfaringer med disse fargene?

Finnes ikke fargen LATTE lenger? Caffè latte er en vanlig kaffedrikk som idag stort sett tilberedes av espresso og melk. Forholdet mellom espresso og melk varierer, men alt fra én del espresso til tre deler melk og opp til én del espresso til åtte deler melk er definert som en caffè latte.


Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Macchiato – en rødaktig beige tone.


En varm beigetone med klare røde undertoner. Butinox green room av det svenske astma- och allergiförbundet.

BuTiNox greeN rooM Til eN spesielT god MaliNg? Jeg måtte bare sjekke om jeg husket riktig, og ganske riktig, Latte er en Butinox farge som leveres av Scanox. Vil du være helt sikker, så tar du en telefon til Scanox i morgen. Den dekker godt, gulner ikke og spurter ikke.


Butinox Interiør Tak er en helmatt hvit, løsemiddelfri, vannbasert takmaling til bruk innendørs. Malingen kan brekkes i fargene lys antikk, latte , bomull, krem og egghvit. Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet. Latte fra Butinox er samme som jotuns lys antikk.


Jeg synes caffe latte er en lys lys beige farge. Caffe Latte er også en farge fra Butinox og blir litt mørkere. Vanilje er tilsvarende cafe latte , og lys antikk er tilsvarende latte.


Morgendis kan absolutt se blåaktig ut, spesielt i klart dagslys og kjølig belsyning ( Type LED). Det blir et trendskifte, ikke i rasende tempo, men i slow-motion, kunngjorde den danske pej-gruppen da de lanserte denne sesongens fargeprognoser for to år siden. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


BUTINOX Futura Selvrensende er høyteknologisk maling med selvrensende egenskaper som gir langvarig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot sopp og algeangrep. Smart flow technology gir suverene påføringsegenskaper som forenkler malingsarbeidet. Whether you’re craving a bold refresh with rich berry pinks, or want to try something subtle like a pale pastel, the versatility of pink is undeniably vast, and.

Butinox MurSitt er utviklet for bruk på sokkeletasjer og grunnmurer av sementrik puss. Anbefales ikke på kalkrik puss og tegelstein. Murmalingen er meget værbestandig akrylmaling og har svært god farge og glansholdbarhet. Kan blandes i mange farger.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! Jotuns beste gråfarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg