mandag 9. februar 2015

Huawei watch reim

Stilig Armbånd til Smartklokken din. Finn din Favoritt på Lux-Case. Sammenlign pris med oss!


Huawei watch reim

For selv om det vitterlig ser ut som en klokke og produktnavnet inneholder ordet Watch , er ikke Watch GT like smart som konkurrentene fra for eksempel Apple og Samsung, med funksjonalitet som i utgangspunktet har mer til felles med aktivitetsarmbånd. Det har aldri vært enklere å justere lengden på bandet eller fjerne uret fordi Milanese band har en magnetisk lås. Tilpass din Smartklokke etter dine behov. Velg en pen reim i skinn eller stål til hverdags og fest, og bytt til en mer sporty reim i silikon når du skal trene.


Med flere reimer vil din AppleWatch og Samsung Gear føles som ny hver gang du bytter design. Du kan bruke den til å motta samtaler og meldinger, og du kan bruke den som treningsklokke bl. Her har vi samlet våre øvrige smartklokker. NetOnNet tilbyr et bredt utbud av smartklokker som gir deg massevis av smarte funksjoner for å dekke akkurat ditt behov. Huawei Watch GT er klokken som passer både i hverdagen og til trening.


Huawei er nå klar med en oppfølger til sin første smartklokke Watch , og denne har fått navnet Watch 2. Prisen ligger rett under tre tusen kroner, hvor den legger seg litt under prisklassen til for eksempel Fitbit Ionic og Samsung Gear S3. Det vi likte best ved forgjengeren, var hvor pen og luksuriøs den føltes. Watch Is Here To Satisfy The Most Demanding SmartWatch Users! GB, Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4. Eksemplaret vi har fått til test er sort, med sort rem. Vi synes nok at klokkene i blankt metall er litt stiligere, men det er smak og behag.


Remmen har standard feste, så den kan du bytte om du vil. Leter du etter billige Klokkeremmer til Huawei på nett? Les tester og omtaler før du kjøper. Watch GT har ofret den brede programvarestøtten til Wear OS til fordel for batteriti og den gode nyheten er at det har fungert.


I tillegg til at du har en solid reim som tåler fysisk aktivitet, kan du også velge mellom flere spennende og kule farger. Innbytteverdien kan variere avhengig av hvilken Apple Watch -modell som byttes inn, og hva slags tilstand den er i. Du må være minst år. Tilbudet gjelder ikke i alle butikker, og ikke alle enheter er godkjent for innbytte.


Apple forbeholder seg retten til å nekte innbytte eller begrense antall enheter, uansett grunn. Do more better with the HUAWEI Watch GT. AMOLED colour screen, super long battery life, sleep and heart monitoring and other exceptional features to help you get on.


Huawei watch reim

The flip-side to having a screen that reverts to standby is the incredible battery life. Huawei claims the Watch GT will last up to two weeks on a single charge, an astonishing boast that was borne out by our testing. Specs: Android Wear, Innebygd pulsmåler, Vanntett,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg