onsdag 25. februar 2015

Påskepynt kremmerhuset

Påskepynt kremmerhuset

Nordens største utvalg! Stort utvalg av påskepynt hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen skole, kontor, hobby og rengjøring. Faktura dager uten ekstra kostnad.


Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter. Blandt årets påskepynt finner du både tradisjonell påskepynt og mer moderne påskepynt som går i gull og hvitt.


Vakre egg i fine farger og mønster er fine å henge i vinduskarmen eller på grener. Denne nyheten er over ett år gammel. Alt er laget med materialer fra Panduro. Nydelig fugl i dus grønnfarge.


Påskepynt kremmerhuset

I butikkene bugner det av påskepynt , og det finnes både lys, servietter, figurer og ikke minst blomster som kan gjøre påskebordet til en fryd for øyet. Om du vil, kan du farge frokosteggene ved å ha grønn eller rød konditorfarge i vannet når du koker eggene. Det vil trolig få påskegjestene til å trekke på smilebåndet. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Maletilbehør til kjempebra pris. Kjøp materialene her! Kremmerhuset Ting og Sånt er en litt annerledes gavebutikk med mange fristelser. Det bugner av ting som gjør deg gla ting som inspirerer og kanskje overrasker.


Utvalget endrer seg ofte, faktisk fra uke til uke! Våre innkjøpere reiser flere ganger i året til Østen for å finne varer som gjør butikkene spennende. Lag skikkelig påskestemning i hjemmet med vakre blomster og herlig påskepynt. Vårlig: Stadig mer påskepynt finnes i andre farger enn gult. Nostalgisk: Påskeegg med blondepynt.


Hos Cornelias Hus er eggene duse og delikate. Ved Lundåsen barnehage finnes kyllinger i flere fager, men Merete Fallerø Lund (3) liker dem best i rosa. I bakgrunnen: Storm Tømmerdal (4). Egentlig er varm sol og blå himmel mer enn nok for mange, og kanskje noen fine gule påskeliljer og -tulipaner. Og har du lyst til å pynte litt mer til påske har vi funnet noen fine ting du kan inspireres av her.


Påskepynt kremmerhuset

Står man ved målet, angrer man ikke reisens møye og besvær. Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad. Påskepynt og påskevarer Viser 1-av produkter Velg visning Sorter på Vis Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg