mandag 2. februar 2015

Gardiner med maritimt preg

Gardiner med maritimt preg

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


Gardiner med maritimt preg

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Den har et maritimt preg og passer like godt på hytta ved sjøen, som i hagen hjemme. FargeriktNår veggene er hvite, bør møbler, gardiner , bilder og gjenstander.


Ikke moderne hotell, men gjennomført maritim stil. Triste gardiner og seng inntil en vegg. Hotel med et maritimt preg og bra mat og beliggenhet! Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!


GODT UTNYTTET: Her er plassen godt utnyttet med en. Noen nye pynteputer, pledd og gardiner kan ofte være nok for å få. Du kan for eksempel lage et par hoggtenner av sugerør, finne frem en flott kappe laget av en gammel gardin , spe på med litt stripete tøy med maritimt preg og. Utenpåliggende liftgardin med spiler gjør at vinduet virker større.


Stramme gardiner egner seg godt der du bruker hev- og senkfunksjonen, siden den beholder formen gang etter gang. Liftgardin med spiler montert i nisje, synliggjør det vakre listverket og fremhever de fine formene mellom gardin , list og vegg. Vinduet fremstår som slankt og. Vi selger duker ferdig sydd og i metervare og annen metervare i mange kvaliteter og farger. Tror dere gjorde et smart valg.


Gardiner med maritimt preg

Jeg sydde selv nye gardiner til Amica for år siden, jeg valgte et stoff jeg fant på salg hos Jysk. Selv om gardinene ser like fine ut nå som da de var nye, kunne jeg godt tenke meg nye gardiner snart. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Handle trygt på jotex.


Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Norges største utvalg av design for ditt hjem. En klassisk gardin som enkelt fornyer stuen. Plisségardin er mulighetens gardin.


Har du vinduer eller dører med smale karmer er plisségardin helt perfekt. Denne modellen sitter fast i karmen og følger døren når den åpnes, samt gir deg mulighet for å skjerme mot innsyn, og få lyset og naturen inn i rommet på dagtid. Jeg regner med at du nærmest kjenner havlukta komme ut av skjermen, nå som du har funnet nettbutikken min. Jeg heter Erik Thorbjørnsen, og er en ekte Hvasslending.


Jeg har hele livet vært fascinert av gamle og vakre ting, spesielt med maritimt preg. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her.


Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Med gardiner kan du regulere lysinnslippet og skape den stemningen du ønsker. Velg gardiner etter rom og behov. Redd nattesøvnen med lystette rullegardiner, eller slipp inn lyset med korte gardinkapper.


Til og med utdrikningslagene våre hadde et preg av det maritime. Rita, min ømme tilkommende, solgte blant annet sveler på Svelvikferja. Jeg ble dresset opp i en kledelig matrosdress, og dagen bestod av båttur med tube-kjøring i skjærgården rundt Sætre ikledd en veldig liten badedrakt som overlot lite til fantasien. I en travel hverdag er det noe det er vanskelig å finne tid til, men når man kan handle ferdigsydde gardiner går det kjapt og enkelt.


Med mange flotte motiver, farger og gardinlengder å velge mellom vil de fleste kunne finne noe som passer for seg. Det er flere varianter av gardiner med rynkebånd eller maljer som tres på gardinstangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg