torsdag 12. februar 2015

Stålampe med dimmer

Onninen har et stor utvalg av dimmere. Kjøp i dag og få varene levert i morgen! Oversikt over tjenestene vi tilbyr. Skreddersydde løsninger for kunden. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Stålampe med dimmer

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Fins det LED-gulvlamper med dimmer ? Nei, nå er det for mørkt. Men ikke gjør det for lyst heller. Noen ganger er det vanskelig å bestemme seg.


Heldigvis er det hjelp å få. I alle fall når det gjelder lysstyrke. Dette gjelder også LED-gulvlamper. Mange av dagens LED-gulvlamper er nemlig utstyrt med en praktisk, fast innebygget. Gulvlamper med tre bein.


De minner om et kamerastativ med tre bein. Her fins mange varianter. Noen er utstyrt med en spot på toppen og ligner derfor på en studiolampe, men du finner også populære modeller med tekstilskjerm.


En stålampe med dimmer står ofte høyt på mange kunders ønskeliste - særlig opp til Jul opplever vi et større salg av stålamper med lysdimmer, på samme måte som vi gjør det når høsten kommer. Litt morsomt er det også at de løse glass til lamper som vi selger mest av, er glass til stålamper. Lamper velegnet for arbeid og lesing, med mer rettet lys for å konsentrere lyset der du trenger det mest. Enkle å flytte dit du trenger lys, og dermed er disse gulvlampene er et godt alternativ til bordlamper med leselys. Ved å koble en dimmer til lampen kan man regulere lysstyrken på lyspæren.


Stålampe med dimmer

Ved å bruke en dimmer setter du rett stemning i et rom. Vi har ulike dimmebrytere til ulike typer lyspærer som glødepærer, halogenpærer og LED. Dimmer til fast installasjon skal monteres av en autorisert elektriker.


Velg gjerne en modell med LED så får du godt lys uten at det blir varmt å sitte under lampa. En pen gulvlampe kan gjøre mye med hjemmet ditt og kan ha flere nytteområder. Dersom du skal ha en stålampe til stuen, soverommet, kontoret eller kjøkkenet, kan den både være nyttig for å tilføre rommet mer lys, fungere som leselampe eller som dekor. Enten du ønsker en lysbryter eller en LED dimmer har vi det du trenger. Vi har et stort utvalg av en- og to polede brytere, trådløse dimmere og valg til den designbevisste fra en rekke merkeleverandører som ELKO, Unilamp, Micro Matic, Namron og Kontakt S. Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av gulvlamper til ulike stiler.


Velg blant enkle funksjonelle leselamper til gulvlamper med mer vekt på utførelse og design. Skap ønsket atmosfære og belysning i et rom med en gulvlampe. Vi tilbyr et bredt utvalg gulvlamper slik at du kan finne lampen som passer overens med dine behov og din smak. Moderne designprodukter med høy kvalitet.


Finn den perfekte gulvlampen for deg. Hos oss får du tips og råd til hvordan du kan lyssette hjemmet ditt. StåLampe Med Dimmer som er godt for familien fra kjøkken er god. Service faktum, kjøkken er kritisk del av bolig.


Stålampe med dimmer

Ei praktisk, koselig og kanskje litt vintage - stålampe selges pga flytting til mindre bolig. Stålampe med dimmer og regulerbar høyde 7kr. En gulvlampe kan være med på å fornye stuen eller arbeidsrommet til det bedre. Ikke bare utseendemessig, men også med tanke på stemning og rommets form. Er lyssettingen riktig, fører det til at rommet både føles større og stemningen bedre.


Plasser gulvlamper i hjørner eller ved møbler for å lyse litt ekstra opp, eller bruk en lampe med lesearm til sofakroken. Eller hva med en lampe som både lyser godt, men også har stativ for blomster og dekor? Belysning og lamper er mer enn bare en praktisk installasjon i hjemmet.


Vi gir omgivelsene våre form og karakter med belysning. Jeg har en stålampe med dimmer. I dag skulle jeg lene meg forbi lampen og da kom jeg tilfeldigvis borti med øret på på selve stangen (sortlakkert metall) og kunne tydelig høre en slags summing som kun var tilstede dersom øret var i kontakt med lampen. Det er helt klart at det er en summing som blir generert kun når jeg berører lampen.


Er du derimot på utkikk etter gulvlamper som kan være med til å fylle tomrommet og prege innredningen din med flott design og eleganse, så er Foscarini Twiggys gulvlampe et glimrende valg. Utover dette har Yamagiwa et stort utvalg av gulvlamper som i seg selv er litt av et kunstverk. En dag vill den ikke lenger virke og jeg antok naturligvis at det pæra var ødelagt. Bytte av pære hjalp lite og jeg så at et rødt lys på dimmeren (som alltid var på) nå ikke lyste lenger.


Stålampe med dimmer

Jeg åpnet dimmeren og så at det var en sikring der så jeg antok det var problemet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg