mandag 16. februar 2015

Paviljong telt

Et drivhus, mange muligheter! Alltid lave priser og et stort utvalg! Hagemøbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


En paviljong lar deg forlenge sommersesongen, og med våre kvalitetspaviljonger får du en paviljong du kan ha glede av i mange år.

Våre paviljonger har smarte løsninger for regnbeskyttelse, drenering og ventilasjon, alt som skal til å skape en behagelig stund utendørs. Våre elegante paviljong strukturer er tilgjengelig i størrelser fra 2. Alle våre paviljonger har høy kvalitets holdbart aluminium eller stål rammer, og PVC eller PU-belagt polyester med vanntett og flammehemmende belegg. Den lette men likevel solide paviljongen vil raskt bli stedet du ønsker å være når du er ute. Paviljong og skjerming.


Planlegger du en sammenkomst ute i det fri? Norge er et vakkert lan men været er kanskje ikke det vi skryter mest.

Nettbutikk og showroom i Sandefjord med stort utvalg av partytelt og hagemøbler til alle anledninger. God service, rask levering og skreddersydde løsninger. Se vårt store utvalg av billig paviljong her på siden. Hos BAUHAUS får du alltid billig og rask frakt samt måneders returrett. En paviljong kan være perfekt om du har litt god plass i hagen, og vil flytte middagen eller selskapet litt ut fra verandaen.


Da kan både dere og maten få skygge, og til og med dekning for regn dersom det plutselig skulle komme en liten liten regnskur. Telt og Fritid tilbyr et bredt utvalg av telt , drivhus, hagepaviljonger, hagemøbler, hageboder og parasoller. Benytt menyen til venstre og bla deg igjennom utvalget.


Vi har også reservedeler til alle våre produkter. Populær paviljong i aluminium og PVC. Et nytt uterom for helårsbruk. Skape et sted for rolige stunder i hagen eller for fester med venner. Vi har stort utvalgt av paviljong hos Felleskjøpet.


Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Gratis frakt, rask levering og gode priser!

Popup- telt med sidevegger 3xm - kremhvit. En paviljong kan fungere som solskjerming, vindskjerming, regnskjerming, eller bare som en fin innramning av uteplassen. Et sted der du kan slappe av eller dele et måltid med venner og familie. Hos Trademax finner du paviljonger i mange ulike stiler og størrelser.


Vi har valgt ut paviljonger som fyller ulike funksjoner, for at du skal kunne velge en som passer deg og din hage. Quick Up-funksjon for rask og enkel oppsetting. Leveres i praktisk veske, komplett med barduner og plugger. Norgesteltet er folketeltet, enkelt og greit!


Høyde i midten m. Smarttelt er best i Norge på messetelt med trykk. Vi leverer også komplette messestands, bannere og annet messemateriell. Prisgaranti og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg