tirsdag 10. februar 2015

Dobbelt sengesett 200x220

Dobbelt sengesett 200x220

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Dobbelt sengesett 200x220

Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Er du på utkikk etter sengetøy til dobbeltdyner, har du havnet rett sted. Hos Home-tex finner du et stort utvalg av sengesett med dynetrekk som måler 200x2cm. Indusia Design tilbyr mykt og deilig sengetøy i forskjellige tekstiler som gir soverommet ditt et særpreg. I denne kategorien finner du sengesett til dobbeldyner str.


Vi tilbyr sengesett i bomull, sateng og flanell. Drøm deg bort i lekre sengesett. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett , mens andre foretrekker tynne og glatte. Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov.


En dyne i 200x2er fantastisk å sove me enten man sover alene eller to sammen. Vi fører et bredt utvalg av dobbeltdyner 200x2cm. Finn en dobbeltdyne i dun, silke eller fiber hos Home-tex. Cloud er en kolleksjon luksuriøst sengetøy i nydelig sateng av langfibret bomull i beste kvalitet i TC 400. Den er myk mot huden og vakker for øyet og har alle etterlengtede egenskaper for en god natts søvn.


Kolleksjonen er unik da den består av sengesett , laken og hotellputetrekk i samme kvalitet og farger. Det nærmest fotografiske trykket gir en fantastiske effekt og jakten på skjulte skapninger og gjenstander gir glede både til voksne og barn. Produktet er 1 produsert i Europa – alt fra stoffet, trykket og til og med innpakningen. Kvaliteten af vores dobbelt sengetøj er typisk bomuldssatin, som er 1 bomuld og satin vævet.


I vår nettbutikk finner du doble sengetøy i renforce, sateng, damask, jacquard og percale. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Hver dag produserer fabrikken i Brekstad dyner og puter med allergivennlig fiberfyll eller kvalitetskontrollerte, europeiske dun og fjær. De fleste av dynene og putene fra Høie blir produsert i Norge. I tillegg utvikler Høies designavdeling sengesett , dyner og madrasser.


Her hos oss finner du et stort utvalg av sengesett fra Høie, Gant, Rikki Tikki og Turiform. Alle sengesett er Oeko-Tex sertifisert som er din garanti for en ren natts søvn. I tillegg er sengetøyet utviklet med komfort og varighet i fokus - det betyr at du får et sengesett som du kan være glad i lenge. Når vi snakker om kvalitet på sengesett , så mener vi kvalitet i hver eneste tråd.


Dobbelt sengesett 200x220

Sengetøy av ypperste kvalitet. Er du på udkig efter sengetøj til dobbeltdyner, er du havnet det rette sted. Det er den mest populære dobbelt størrelse og vi bestræber os hele tiden på at have Danmarks største sortiment indenfor dobbelt sengetøj til de skarpeste priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg