mandag 9. februar 2015

Klistremerke ark til printer

Skynd deg, avslag denne måneden! Legg til tekst og bilde online. Spar mye på vårt store utvalg Kopipapir Papir og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor.


Bestill Online i dag og få rask levering. Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer-nettleseren som nettstedet vårt ikke støtter.

Bruk en oppdatert nettleser som Firefox, Chrome, Safari etc. FolieXperten produserer alle typer av klistremerker: logo, klistremerker til bil, klistremerker til vegg, klistremerker bokstaver for å bruke innendør og utendør. Enten dine klistremerker skal være konturskårede eller firkantede, avtagbare eller med permanent lim, til ute eller innebruk har vi løsningen for deg. Hei, tenkte å skrive ut noen klistremerker som en kan ha på ruter, dvs.


Hvilken løsning kan en gå for her, uten at en må sitte. Heisann, jeg trenger en klistremerke maskin der jeg selv velger design på klistremerkene (Må kunne kobles til datamaskinen). Er det noen som har en god en?

Har funnet et par på eBay der det kom seg på ca. Arkene finnes med alt fra klelapp pr ark opp til klebelapper pr ark. Alternativt, hvis du bruker forsendelsesmerker , lage din klistremerke til å passe på en etikett og så, når du blir bedt om å skrive ut , velger du alternativet for å skrive den ut på hver etikett på arket. Pass på at du bruker print klistremerke alternativet i din desktop utgiver og velge riktig størrelse etiketten. I Skiltomaten kan du enkelt designe klistremerker helt etter eget ønske.


Last opp bilde eller logo og legg til valgfri tekst, i ønsket skrifttype og størrelse. Hvis du vil ha klistremerker med transparent bakgrunn, er det enkelt å velge til det alternativet. Hos oss kan du også bestille kantskårne klistremerker.


Etiketter i små opplag levert på Aark er vår spesialitet. Vi trykker dekaler og klistremerker på kvalitets materialer. Samme pris uansett farge eller antall. Konturskjæring er også inkludert.


Leveres på Aark eller i den størrelsen du ønsker. Du kan saktens sette på klistremerkene til bilen selv. Klistremerker til bil - gode råd til montering.


Vi anbefaler dog at det brukes vann blandet opp med en liten smule sprit og sulfo til å sprøyte på overflaten innen monteringen.

Dette gjør det enklere å plassere klistremerkene til bilen der hvor du ønsker det. Med transparent papir kan du lage en vakker lag-på-lag-effekt på innbydelser, menyer og bordkort til konfirmasjonen. Vi har også laget en liten gavepose av transparent papir for å ta stilen helt ut. Når det først innvilges på blåresept, får du alt over frikortgrensen dekket.


Jeg betaler etparogseksti kroner for utstyr hver gang jeg setter hos. Norges største bokhandel. Kjøp bøker, spill, leker, kontorvarer og hjemmeelektronikk på ark.


Levering rett hjem eller klikk og hent i din ARK -butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg