fredag 13. februar 2015

Rød juleduk

Juleduk av type løper (mål 40×1cm). Rød juleduk med mønster. I glatt polyester slik at det er lett å tørke av den dersom det blir sølt på den. Dessuten tåler den vask i vaskemaskin.


Hva slags juleduk man ser etter avhenger både av smak og behov.

For de som har små barn i huset, eller venter hyppig besøk av små barn, kan en teflonfuk som tåler søl og fuktighet være et bra valg. Velg mellom ulike størrelser, fra 140x240cm til 140x320cm. Skjul filter Vis filter.


OK Nullstill Filtrer etter Nullstill. Shop Duker hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Duker i de riktige modellene. Handle enkelt online hos ellos.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Trenger du ny duk på stuebordet eller spisebordet? Hos Kid har vi et stort utvalg av duker i ulike størrelser, farger og design.


Broderisett - Julestjerne og røde bær sydd på lin 1x 1cm. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet.


Vi har duker på nett til både hverdag og fest i flere ulike design, materialer og farger. Omfavn nostalgien og dekk opp til en klassisk, rød jul med denne herligheten fra Georg Jensen Damask. Duken har en nydelig rødfarge med mønster av flettede julehjerter.


Fåes i flere størrelse og farger. Type: lin, bomull Vevd i en fin julerød farge. Denne duken skal passe bra for hverdagen og spesielle anledninger. Trur det er bomull, str 280cmx145cm. Har aldri vert brukt.


Sender gjerne i posten. Spar mye på vårt store utvalg Duker og Brikker og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor.

Bestill Online i dag og få rask levering. Hos Kid finner du praktiske voksduker til hverdag og fest. Dompap Ny ferdig juleduk som er brodert på lin- polyesterstoff. Denne er stort sett gjennomsiktig, hvit med røde mønsterdetaljer d. Julepynt av alle slag kan gis et ekstra piff med et bånd i sterke farger. Rødt er selvfølgelig julefarge nummer 1. Det kan nesten ikke bli rødt nok i jula.


Et unntak kan være hvis du kjøper det røde båndet med de gule stjernene. Det som er rødt fra før, kan markeres med gule eller blå bånd for en effektiv kontrast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg