torsdag 5. februar 2015

Madrass sprinkelseng test

Hvilken madrass passer din kropp? Vi har et bredt utvalg av madrasser på IKEA. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme.


Se ukens gode tilbud nå. Kjøp sprinkelseng hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!

Sebras sprinkelseng har en høy pris, og om dette er berettiget, avhenger av hvor mye man setter pris på god design. At det kreves en spesialtilpasset madrass , og at laken og sprinkeldekke også må ha riktig mål, innebærer ekstra kostnader. På den annen side har sengen en veldig lang levetid og også høy verdi på bruktmarkedet.


Skal overmadrassen i en sprinkelseng ? En barnekropp stiller ikke like store krav til underlaget som en voksenkropp. Det er likevel viktig for babyens søvn at den ligger behagelig og at selve madrassen støtter babyens kropp slik at den ikke blir liggende som i en hengekøye. Dunlopillo Natura kommer med en madrass som inneholder en naturlatekskjerne på centimeter og komfortsoner.


På den måten får man en madrass som tilpasser seg etter brukerens kropp, og man vil oppnå en personlig og individuell støtte. Madrassen er vendbar og kommer med en åpen cellestruktur som sørger for en optimal ventilasjon og. I denne artikkelen fokuserer vi på de beste madrassene på markedet for øyeblikket. JLY Dream Sprinkelseng med BabyMatex Softi Madrass 60x12 Hvit. Minitude Nordic Jax Juniorseng med Madrass 70x14 Gr å. Madrass : Madrasser består oftast av olika skumlager och kan placeras direkt i en sängram.


Madrasser finns i olika fasthet, ofta från fast, medium till mjuk där du kan prova ut vilken sort som passar dig bäst. Resårbotten: Till en resårbotten behövs ingen madrass eller träbotten. På en klar andreplass finner vi Ikea-madrassen Fonnes, som får poeng totalt.

Denne madrassen koster 4kroner. Dessuten kommer testens desidert rimeligste madrass på en fjerdeplass. Dette er madrassen Florvåg fra Ikea - til 269. Du kan få gode råd til valg av madrass i vår madrassguide, der du kan lese om våre forskjellige typer madrasser. De fleste senger er bra i dag, så det viktigste er at mor og far velger en seng de mener er praktisk og fin.


Velg dessuten en god madrass til sengen, sier Caroline Lorentzen i sovehjelp. Utover dette kan du velge om du vil starte med en liten kurv og deretter kjøpe en større seng, eller om du vil satse på sprinkelseng fra første dag. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Se tester av Babybjörn, Babydan, Deryan, Moweo og Beemoo mfl. Danskene har fokusert på sikkerhet og holdbarhet i sin test.


I tillegg er materialkvalitet, uønskede stoffer, merking og bruksanvisninger vurdert. Ikea på topp Testvinneren ble altså Gulliver, den rimeligste sprinkelsengen. Sengen finnes i fargene hvit og bjørk. Vi ble overrasket over hvor billige luftmadrasser kan være, du vil faktisk finne noen som ikke koster mer enn 4- kroner. Du vil også finne oppblåsbare madrasser til et par tusen, da får du selvsagt mye større kvalitet.


Våre sprinkelsenger har justerbar bunn slik at sengebunnen kan brukes i to høyder. Så snart babyen begynner å sitte selv, må du plassere sengebunnen i laveste posisjon. Det avgrensede sovemiljøet i ei sprinkelseng hjelper babyen med å føle seg trygg og beskyttet. I sortimentet til IKEA finner du både tradisjonelle og moderne. Vi anbefaler at du sover på en madrass av god kvalitet da det vil kunne gi deg bedre overskudd og bevare kroppen din og ryggen din over tid.


Test madrassen både i rygg- og side-leie. Bruk noen laaange minutter på dette. Fella er å kjøpe en for myk madrass. Høy pris betyr imidlertid ikke nødvendigvis alltid at en sprinkelseng er et godt kjøp.


Hovedårsaken bak det svake resultatet, er at laboratoriet avdekket både klemrisiko og svake materialer. Dobbeltsen, enkeltseng, køyeseng, barneseng eller sprinkelseng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg