onsdag 25. februar 2015

Farger kryssord

Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Vi fant 8synonymer til ordet farge som du kan bruke til å løse kryssordet. Behov for synonymer til FARGE for å løse et kryssord ? Vi har også synonym til grå, nyanse og blå. Trenger du hjelp med kryssord ?

Prøv også vår kryssordhjelper. Farge , også kalt pigment (av lat. pigmentum, som betyr farge eller fargestoff), er en opplevelse som (hos mennesker) stammer fra de tre forskjellige typene tapper som finnes i øyet. Persepsjonen av farge influeres både av observatørens historie og av korttidseffekter, som f. Miste fargen er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord , så kan du slå opp miste fargen i ordboka.


Farger er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter. Vi fant 4synonymer til ordet fargen som du kan bruke til å løse kryssordet.

Vi fant synonymer til ordet hudfarge som du kan bruke til å løse kryssordet. Synonym til fargen på bokstaver. Mitt løsningsord er i tre ledd. Hvor stopper det opp for deg? Du søkte etter farger i kryssord -ordboka.


Vi fant løsningsforslag som matcher kryssordsvaret farger. Se alle synonymer til farge. Få kryssordhjelp her. Første steg: Velg kategori. Kryssord er et spill som normalt har en firkantet eller rektangulær form med et rutenett av hvite og svarte ruter.


Målet er å fylle de hvite firkantene med bokstaver som former ord og setninger, ved å løse hint som leder til svar. Etter navnet på hver farge har jeg satt mitt forslag til norsk oversettelse. Så da er det bare fritt fram for å komme med egne forslag. Jeg har tatt bort alt annet enn tabellen og lagt til de norske fargenavnene.


Står du fast i kryssordet, bruk kryssordhjelp.

Løsningen på dette kryssordet er bokstaver langt og begynner med. Farge er en opplevelse av lys med forskjellig bølgelengde og intensitet. For eksempel vil lys med bølgelengde på 7nm (nanometer) oppleves som rødt, mens lys med bølgelengde på 4nm oppleves som fiolett. De spektrale fargene er farger som har én bølgelengde.


Sider i kategorien Farge Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Pigmenter kan også utvinnes eller lages for å farge gjenstander, materialer og maling. Fargestoffer trengs til fibrer og tekstiler, men også til for eksempel blekk, stempelfarger, trykksverte, fargepasta, næringsmidler og annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg