mandag 16. februar 2015

Tips til farger i stuen

Tips til farger i stuen

Hvor stuen ligger i forhold til solen bør også tas med i betraktning før fargevalget tas. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen. Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene.


Tips til farger i stuen

Farge og inspirasjon. Nedlasting til Archicad og Revit. Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur!


Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Nøytrale nyanser passer alltid inn i din stue , kombiner gjerne med andre energiske farger som gir rommet en lystbetont stemning. Hvilke farger som fungerer best avhenger av undertonen i den beige nyansen. Den kan være rø blå, gul, grønn eller en kombinasjon av flere farger.


Tips til farger i stuen

Velg farger som skaper varme, og som uttrykker din personlighet. Da er én enkelt farget vegg i stuen eller på soverommet kanskje en riktig start hvis du ønsker å invitere flere farger inn i ditt hjem. Med en farge på en enkelt vegg kan du lett endre uttrykket i rommet og skape en langt mer personlig bolig. Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male stuen ! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Her viser Lisbeth deg noen fine alternativer.


Oppussing stue : Her er årets fargetrender. Interiørtrender beveger seg relativt sakte, og akkurat nå er vi er inne i en trend der vi beveger oss fra litt farger – til mer farger. Vi er også på vei inn i et nytt tiår, noe som gjerne markerer store endringer.


En hyllest til farger. Ikke tenk hvert rom hver for seg. Det gjelder også deg som skal først bare skal pusse opp kjøkkenet…for så å ta stuen til neste år.


Ved å tenke gjennom farge og materialbrukens konsekvenser i hvert rom, samt i helheten, oppnår du en god flyt gjennom boligen. Dette vil oppleves som en god atmosfære. Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!


Mal eller tapetsér en vegg. Et enkelt tips som kan gjøre en stor forskjell, er å male eller tapetsere en vegg, enten bak sofaen eller bak TV-en. Hvis du synes TV-en gjør for mye ut av seg, kan det å male veggen i en mørkere farge gjøre at den tar mindre oppmerksomhet. På jakt etter interiørtips til stuen ? Her kan du lese Bohus sine beste tips for å oppnå den ettertraktede klassiske stilen i stuen. Trekk sofaen din ut i rommet!


Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Har du en stor stue ? Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort. Prøvemal fargen digitalt.


Nordsjö Visualizer er en app som gjør det mulig å teste ut ulike farger i hjemmet. Bruk farger når du skal pusse opp stuen. Mens det for få år siden var minimalisme og hvite flater – og senere grå – som var det hotteste innen interiør, skal det nå være farger.


Gjerne mørke farger som brunt i ulike varianter og rustrødt eller terracotta. Sennepsgult og grønt er også farger som går igjen i interiørmagasinene. Mer enn bare farger i fargekartene 06. Her finnes også tips til hvordan stemninger skapes, og hvordan malingene brukes.


Her gir vi deg de beste rådene før du går til innkjøp. Ta årstidens farger inn i stuen ! Jeg fått gode tilbakemeldinger på at jeg tør å bruke farger på både vegger og møbler. Jeg håper at flere får lyst til å gjøre det samme når de ser at det fungerer hos andre, sier Kristine Holberg som bor i den fargerike boligen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg