fredag 20. februar 2015

Spjälsäng sebra

Kjøp Sebra hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Ska ni skaffa en ny spjälsäng till babyn? Här hittar du ett komplett urval av spjälsängar i en mängd olika modeller.


Välj bland populära modeller från varumärken som Troll, Sebra , JLY och Brio!

Sebra säng - sängen som växer med barnet. Den kan användas från barnet föds och kan växa med barnet växer också. Sängen kan användas från barnet föds och som kommer att växa med barnet i den takt då barnet utvecklas och växer. Sängen är utrustad med en justerbar bas, och de olika kombinationerna gör det möjligt att ständigt hitta nya tillämpningar, vilket var ett av Viggo Einfeldts originella idéerna bakom Juno säng.


Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Troll spjälsäng är en riktig klassiker med en vit, stilren grund och säkra väggar som gör att ditt barn sover tryggt och stilla hela natten. Det är bara en av många modeller vi har här på Lekmer.


Kanske du letar efter spjälsängar till speciella syften som resor - i så fall har vi en riktigt smart resespjälsäng som är både enkel och smidig att ta med när man är på resande.

Sebra designar och tillverkar möbler, sängkläder och andra tillbehör för barn och deras rum. Sebras inredning till barnrum är trendig och har ett. Alltid fri frakt och snabba leveranser hos Babyworld! Underbart mjukt och stretchigt underlakan för spjälsäng i vit färg. Underlakanet kan krympa 3- vid tvätt.


En bra barnsäng gör att både du och ditt barn sover bättre. Ditt barn får en skön säng, och du kan gå till sängs utan oro då du vet att ditt barn sover säkert. För det minsta barnen rekommenderar vi en spjälsäng. Spjälsängar är utmärkta sängar att ha bredvid sin egen så att du enkelt kan titta till din älskling under natten.


Sebra kombinerar en modern design med klassiska, gedigna hantverk som stickning och virkning. Flera av produkterna är handgjorda i naturmaterial som trä, ull och bomull. Vi avslutar vårt spjälsäng test med den här exklusiva modellen från Sebra. Den är kanske i det dyraste laget, men det finns många bra funktioner som väger upp.


Sebra har nu förvärvat rättigheterna till sängen och har uppdaterat konstruktionen något. Charmig vit spjälsäng som växer med barnet, gjord efter den klassiska danska Junosängen från danska Sebra. Barnsängen har avtagbara sidor och passar för barn i åldern 0-år.


Den är tillverkad i björkträ och är sprutlackerad med giftfria färger och är säkerhetsmässigt godkänd enligt EU standard.

Mjukt bäddset för spjälsäng i lugna färger med motiv av fåglar från Sebra. Tre roliga lappar på sidan av påslakanet. Tillverkad i ekologisk GOTS-certifierad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg