torsdag 19. februar 2015

Dempet sort soverom

Her var det løse teppefliser på betonggulv, gulnet og hullete miljøstripe på veggene, furupanel i takene samt to store skyvedørsgarderober med dekorterte speildører. Elvegård seng, avbildet i Dempet sort. Leveres i bredde 7 9 12 1og 1cm.


En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger.

Jeg har gledet meg sånn til å vise dere dette, for dette rommet er alt et soverom skal være i mine øyne! Det er virkelig en helt egen atmosfære her inne. Jeg sover faktisk bedre her enn jeg gjorde da vi hadde lyst soverom , er så glad for valget av farge. Fargen vi har valgt heter dempet sort og den setter virkelig hele stemningen.


Jeg fikk trumfet gjennom dempet sort på stua, kjøkken og gang har vi beige Machiato og gjesterommet og soverommet ble etter samboers ønske til slutt Oslo. Er ikke så fornøyd med den, så gjesterommet malte jeg om til Marracesh når han var på jobb, og soverommet står muuuligens for tur. Men går definitivt for mørkt.


Det er utrolig hva man kan få til med kreativ bruk av maling og maskeringstape: En vegg med fargerike felter kan få soverommet ditt til å blomstre!

Lag en skisse på et stort ark slik du ønsker at veggen skal se ut, og tegn mønsteret på veggen med blyant. Varier gjerne feltene når det gjelder form, størrelse og farge. Designet er gjort av Karina L. Hjemmet skal være et godt sted vi kan roe helt ned og slappe av. Ikke minst gjelder dette for soverommet ! En dempet , gyllen hvittone. Vil oppleves som litt grålig og dempet i tonen.


Dette er en avslappet og deilig farge med lunhet og varme i. Sorte kontraster kan bli både smakfullt og effektfullt. SOVEROM Med flotte, forseggjorte dobbeltsenger i heltre fra Kistefos er grunnlaget lagt for en god natts søvn. Her ivaretas det praktiske så vel som det estetiske, med tilvalg som skuffer eller fyllinger på sengesidene og høy eller lav fotgavel. Garderobeskap rundt seng gir en god utnyttelse av plassen på soverommet. Velger man farger som er dempet blir ikke uttrykket like pragende heller.


I min mstore leilighet har så langt fire farger fått innpass. Den ene er svart, så kanskje litt feil å kalle det en farge, men det er en vegg med karakter og jeg slenger den derfor under samme kategori. Vi har snart bodd i huset i tre år og har ikke hatt garderobeskap på soverommet vårt!


Endelig har vi fått kjøpt og da malte vi like godt rommet når vi først måtte rydde det til. Målte det i fargen dempet sort , ble så fornøyd og det er så godt å sove i så mørkt rom.

Byttet ut de hvite rullegardinnene med sorte fra Ikea. Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS på soverommet. En grå mellomtone, med et hint av gult i. Ren og lekker i uttrykket.


Passer til en mengde andre mer kulørte toner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg