mandag 2. februar 2015

Sinkspray på rust

Digiderm, sinksalve, salisylpasta, sinkspray m. Kjøp direkte fra nettbutikken vår! Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Reparerer galvaniserte metalloverfalter!


Stort utvalg av maling, lakk og beis. Maling for innendørs og utendørs bruk. Terrassebeis, zinkspray, colorspray og rustmaling fra Hammerite. TESTVINNER Alkyton Motip Rett på rust fra Dupli-Color er en alkyd-urethan basert metallmaling som er rust stop – primer – grunning – toppstrøk i ett og kan påføres direkte på rusten. Alkyton er meget bøyelig og har meget høy motstandsdyktighet mot skader fra støt og temperatursvingninger.


Les test av metallmalinger HER. Mye rust kunne ha vært unngått hvis flere gjorde avfetting til en del av bilrengjøringen, mener bransje eksperter. Brukte biltema sinkspray og 2k sprøytegrunning oppå der ijenn, å da kunne jeg bare tørke grunninga av etterpå.


Bruksområder: Produktene er meget hurtigtørkende og tåler høye temperaturer. De krever ingen spesiell etterbehandling og kan overmales. Beskytter ubehandlede metallflater mot rust , og er særlig anvendbar etter sveising, og til reparasjoner av sår i galvanisert materiale. Jeg har ikke sandblåst delene mine, og jeg tror nok det er en stor sjanse for at det kan være igjen bittesmå rester av rust , slik som nedi små porer og slikt. På innsiden har jeg brukt sinkspray og Hammerite-spray.


Kanalbitene er ellers klint inn med Tecmot kantene for å tette. Skal, etter at alt er ferdig med nagling og sveising også bruke sinkspray og Hammerite på utsiden av bitene. Til slutt blir det å sause inn med Tectyl og noe seigt skit jeg kjøpte på Biltema.


Bilpleie, dekk og styling. Tips til produkter som fjerner rust under bilen! Regenerativ bremsing og rust på bremseskivene – Elbilforum. Jeg hadde den på bukk og sprayet på sinkspray allerede da.


Sinkspray på rust – Belysning mørk stue elitsanki. Utbedre enkle rustangrep – Generell diskusjon – TV Forumforum. Rust i motorrommet сер. Brukes som korrosjon- og rustbeskytter. Velegnet til utbedring av skadede galvaniserte overflater.


Kan brukes nær sveis og som beskyttelse på eksosrør. Mange metoder herfra: Jeg kliner på noe rustconverterstoff type Neutrarust, deretter lag sinkspray , lag primer og så mange lag som nødvendig med fargelakk. Og en runde klarlakk på toppen blir det bra. Hvis det bare er litt rust (type steinsprut-størrelse) er det greiest å bruke en lakkstift.


Blank, oljebestandig og varmebestandig maling for båtmotorer. Lakk, klarlakk, grunning. Galva Zinc-Alu er basert på epoksy-ester, og har ren sink og aluminium som pigment ( sink, aluminium).


Produktet er et kompromiss mellom en sinkspray og en aluminiumsspray, og inneholder glinsende partikler av aluminium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg