torsdag 5. februar 2015

Dekorlist kjøkken

Velg enten en dekkside med samme farge som frontene på kjøkkenet ditt for et jevnt uttrykk, eller bryt opp fargene på kjøkkenet med en annen type dekkside som kontrast. Dekksider brukes på enden av en rad med kjøkkenskap. NOREMAX produserer fronter til Ikea kjøkken. Fronter, skuffefronter, sideplater, sokler og dekorlist som passer til Ikea’s produkt serie METOD og FAKTUM. Se vårt utvalg av lister, dekksider og sokler, og finn det designet som passer ditt Epoq- kjøkken best.


Dekorlist kjøkken

Svart kjøkken , Line. Glatte kjøkkenfronter med innfelt gripelist. Hverdagsglede har ulik betydning for ulike personer, og endres over tid. Dekorlist i aluminium eller i hvitt. En god benkeplate skal kunne fungere både som bakebord og snackbar.


Med rett tilbehør har du større mulighet til å utnytte ditt fine, svarte kjøkken maksimalt. Sigdal har svært mange fine detaljer og utstyrsfinesser til ditt nye kjøkken. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.


Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Det vanligste i norske kjøkken er ikke å ha en list mellom benkeplaten og veggen. I stedet nøyer de fleste seg med en fuge, som oftest av en silikonfugemasse. Metoden gjør det mulig å rette opp forholdsvis store skjevheter (opptil cm) i sprekken mellom benkeplaten og veggen. Dekk til både benkeplaten og veggen med maskeringsteip.


Det er ikke noe vi ofte tenker over, men hengsler og beslag gjør det mulig for at vi kan åpne og lukke kjøkkendører flere ganger daglig. Du skal være fornøyd med kjøkkenet ditt fra HTH i mange år – og vi trenger ingen kalkulator for å regne ut hvor mange ganger du kommer til åpne og lukke kjøkkendørene dine daglig, i løpet av. MAXBO har profilert fotlist og sokkellist med ulike profiler og dimensjoner. Kjøp på nett eller i butikk. Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet.


Gode køkkenløsninger som passer til alle rom og budsjetter. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Flatpakke kjøkken dekorlist tradisjon hvit malt Klar for vinteren?


Kjøkkenet er ikke ferdig enda. Vi må få kappet opp et par lister som mangler her, men du ser det ikke SÅ godt på bildene. Over ovnene er det f. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre.


En flott kjøkkensokkel får kjøkkenet ditt til å se gjennomført ut. Sokkelen på kjøkkenet er en synlig del av kjøkkenet og må derfor ikke undervurderes. Du finner forskjellige typer av sokler til kjøkkenet samt tilbehør til å montere kjøkkensokkelen på denne siden.


Den snille gode mannen min har pusset opp kjøkkenet og har sprøytemalt kjøkkeninnredningen. Det ble veldig bra og man er meget fornøyd. Vi bor i et gammelt hus og har en litt gammeldags klassisk kjøkkeninnredning.


Så skal vi sette på lister oppå og under overskapene. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av listverk og lister som passer din stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg