fredag 27. februar 2015

Drivved beis på furu

Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Derfor blir både gulv, tak og vegger beiset. Farger som ligner på drivved og værslitt furu er mest populære både på vegger og gulv på hytter nå,. Mange i tvil om en kan påføre panelbeis direkte oppå en lakk, på grunn av at lakkens hinne over panelet medfører at beisen ikke vil trenge inn i. Glattpanel i furu fra Moelven. Passer godt både på vegg og i tak.


Alle lengder har endepløying, og kan skjøtes fortløpende. Jeg har blandet både drivved og skumring i olje. Fult mulig, bare å bruke resepten i en oljebase;) MEN fargen blir gulere, siden oljen i seg selv er gul.


Regn med at fargen blir litt mere gylden da også. Benyttes både på vegger og i tak. FASPANEL FURU 14X1BEIS DRIVVED Bjertnæs Sag AS. Forrige bilde keyboard_arrow_right Neste bilde.


Drivved beis på furu

Du kan lage en rekke møbler fra drivved , avhengig av sin form og størrelse. Lue og frakk stativer er opplagte valg for mindre drivved stykker, men du kan lage et salongbord eller slutten tabeller med store kraftigere stykker Idag står beising av mitt nye pallebord på tapeten. Skal beises med Drivved - beis , og ha på terrassen. Har laget noen fake dragere av høvlet furu.


Nå skal jeg ha disse mørke. Prøvde med en beis som het trebit som han i butikken sa var fin. Problemet med denne er at den blir blank. Jeg skal ha en matt overflate, så prøvde med olje men virler ikke som den klarer å trekke ned i planken så når den tørkes vekk blir det såvidt noe farge.


Dette panelet gir et tradisjonelt uttrykk til alle rom og kan monteres på vegg. Spesielt populær på hytter. Kan også bestilles i valgfri NCS farge eller hardvoksolje. Panelet får du ubehandlet og hvitlasert. Rengjøres med en fuktig klut.


Den er enkel å påføre og drypper ikke - perfekt til tak! LADY Pure Nature White gir en hvit, naturlig vakker finish som fremhever treverket og reduserer gulning. Den vakre hvittonen er spesialutviklet av våre fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet. Fargeløs base er interiørbeis uten noe tilsatt fargepigment.


Bland alt sammen (base og ferdig beis ) i en stor bøtte. Jeg legger på ett fyldig strøk med beis i hele bordets lengde før jeg stryker ut med tørr pensel så det blir jevnt. På vegger i gang og soverom beiset jeg 2-bord om gangen før jeg stryker ut.


Hun mener at siden furu er et nordisk treslag, er det et naturlig valg på mange hytter. Det er på gran og furu generasjonene før oss, og vi me har tråkket oss frem. Fargen og uttrykk i drivved skaper et antikt og naturlig utseende i gulvet.


Drivved beis på furu

Laminatgulvet har en struktur i overflaten, som gjør gulvet mer lunt å gå på og gjør imitasjonen av tre svært naturtro. I tillegg er overflaten veldig matt med lite gjennskinn. Ja, det er ange som den siste tiden har hevet seg over den mer naturlige og røffe lokken med beis i naturtoner og mørkere treverk på møbler og stæsj.


Vi bygde eget hus og flyttet inn i fjor til jul, og jeg valgte ut beisen - IKKE DRIVVED , heldigvis :-) - men en annen, for tre år siden da vi begynte å planlegge og tegne huset vårt. Fra syrebeiset furu til gråmalt skjønnhet. Det er noen svimlende forskjeller på å kjøpe nytt og brukt #128578; Men et brukt kan bli like fint og ikke finere 3. Så her kommer oppskrift på beiset bord #128578; OBS: Denne beisemetoden kan KUN brukes på HELTRE som eik og furu.


Her kan du se vårt fargekart og la deg inspirere til å sette farge på vegger og tak. Fargene kan produseres for øvrige panelprofiler på forespørsel. Generelt om farget lakk og beis Overflatebehandlet panel som er lakket eller beiset er å betrakte som et ferdig behandlet produkt. Alle produkter i dette segmentet er panel av heltre furu. Produktet er klar til montering, og det er ikke påkrevd noe etterbehandling.


Slettpanel er en meget enkel panel uten profiler, og vil gi en slett og pen overflate. Beis farger treverket i dybden, slik at riper og slitasje ikke vil bli like synlig. Beis er kun fargepigmenter og har ingen beskyttende effekt). Alle gråtoner med gult i er fine til drivved og til de ferdigmalte hvite listene.


Jeg ville anbefalt å bruke to grå, og ikke hvit og grå på dørene. Det blir ryddigere,ikke så kontrastfylt og fremtredende. Vi lager alle produkter etter ønskede mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg