mandag 25. juni 2018

Russekort 2017

Her er et par tidligere russekortsitater vi digger og som kan hjelpe deg med å få flere ideer. Husk at du lever med sitatet på russekortet i lang, lang tid. Alle dine venner fra russetiden kommer til å huske ditt sitat!


Russekort 2017

Ikke nok med det, hundrevis av kids som samler på russekort kommer til å lese det du har skrevet. Et døgn består av tjuefire timer, og det er tjuefire øl i en kasse. Ved bestilling eller godkjenning av russekort etter 1. Har du byttet adresse, gi oss beskjed før vi sender varene. Send oss ditt russekort da vel! LES OGSÅ: Her slipper ikke russen inn.


Russekort er en merkelig tradisjon. Små barn som løper etter russen for å få kort som ofte er prydet med sitater og vitser med minst 18-års aldersgrense. Men det er ikke bare groviser som kommer på trykk, mange sverget også til lettbeinte sitater på sine russekort. Måtte lage et russekort for å kunne gjennomføre bestillingen, planen var å endre det i etterkant og få på noe ordentlig, men den fristen kom for fort.


Uansett, det kuleste er hvis du kan ha et tema som går igjen. Gi ditt russekort til barneavdelingen på Ahus (leveres til SORR på skolen). Hjerteutklipp av kortet §08.


Være guide på en minutters busstur (med innlevelse). Sitt oppå eller under pulten en hel skoletime. Bit av et sitteunderlag §11. Her finner du en oversikt over russekort.


De inkluderer gjerne et bilde, sitater og noen personopplysinger. Dette kortet har også en bakside. Bookmark the permalink.


Skal du inn på arrangementer eller diverse landstreff er dette ID-korte du trenger. Se vår faq side for mer. Russetiden nærmer seg med stormskritt, og vi i russens hovedstyre har klargjort årets russeknuter. Del ut russekort til barn på sykehus i edru tilstand. Vitsen på Jonas Gahr Støres russekort har blitt mye omtalt i sosiale medier.


Russekort 2017

Hvordan ser ditt russekort ut? Beste er å ha noe orginalt på russekortet. Ikke skriv som alle andre: Legen spurte hvordan jeg stiller meg til alkohol. Jeg svarte -I kø så klart!


I år har vi addet årets russekort også, samt årets russevenner. For årets russ har både et smashing nice russekort , og hun har greie russevenner som behandler barna like bra som henne. Gratulerer til Sara Gressetvold som årets russ med årets cooleste russekort , og gratulerer til Henrik Brandåstrø og Ramona Rismark som årets russevenner. RUSSEKORT 39– Med i Grunnpakkene.


Russekort 2017

ORIGINAL RUSSELUE ONE SIZE 9– Med i Grunnpakkene – One size fits all. I samarbeid med Norsk Målungdom kan du i år få russekort med RAUDRUSS-logo. Men ja, ville bare si, for et russekort x) Ikke frekt ment, ofc!


Kunne jeg laget russekortet mitt på nytt ville jeg trolig valgt et C. Lewis-sitat, heller enn et sitat fra en tvilsom amerikansk gangster. Kan jeg få et russekort ? Eller er vi egentlig det? Feiret i turtøy og kosetøy, fikk til og med bakt litt!


Den honningen det finnes mest av, innenlands, er rimeligst. Hver russ lager sitt eget russekort , og velger selv hva man har på det, men det er vanlig å ha med bilde, sitater, member of og personopplysninger. Disse kortene blir byttet mellom russene og delt ut til familiemedlemmer og barn.


Det er tre hovedutseender på russekort : Originaldesign, moderne design og selvdesignet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg