fredag 22. juni 2018

Beising utemøbler

Beising utemøbler

Alltid lave priser og et stort utvalg! Se et stort utvalg av utegriller. Kjøp ny innredning til hjemmet. Utsalg med opptil rabatt. Vi har stort utvalg av hagemøbler!


Balkongmøbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Shopping på sitt beste.


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Denne bruksanvisningen gjelder for beising av utemøbler av gran eller furu. Nytt treverk som du skal beises bør behandles så snart som mulig. Beising av utemøbler , lag. Ta kontakt for tilbud.


Beising utemøbler

Her gjennomgås en rekke muligheter fra beising til kun voksbehandling, med og uten farge, eller en kombinasjon av begge metoder. Bruk en vannbasert møbelbeis, den er enkel i bruk, luktfri, og penslene kan renses i vann. Til harde og fete treslag anbefales spritbeis, den trekker bedre inn i treverket.


Slik påfører du vannbasert møbelbeis. Utemøbler av gran og furu. Gamle utemøbler av gran og furu har en tendens til å gråne og miste all farge. Hvis du ønsker å friske opp sølvgrå tremøbler i hagen kan løsningen være å beise møblene slik at de får et gyldent preg.


Beising utemøbler

Med terrassebeis, som finnes i farger, kan du få akkurat den nyansen du selv foretrekker. Du har mye å vinne på å vedlikeholde dine utemøbler. Bruk litt tid på dem når du setter dem ut, så får treet en fin og robust overflate. Teak vil med tiden bli grått og værbitt om det ikke beskyttes.


Pallesofa og andre utemøbler. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Husk ved beising er det klokt å prøvebeise på et stykke overskuddstre, eller eventuelt på undersiden av bordplaten, innsiden av en skuff etc. Forsegl beisen før sluttbehandling.


Pass spesielt godt på endestykkene, der fukten har lettest for å trenge inn i treet. Bredt utvalg av utemøbler. Stort utvalg og lave priser. Maling, beising og fornyelse av møbler.


Hei, håper dere alle har en fin dag. Når treverket er tørt, påfører du TREBITT Terrassebeis. Det har vi her på Melhus. Beis ett til to bord i hele lengden.


Påfør ett tynt strøk, og tørk av eventuelt overskudd med en tørr, lofri klut. Jobb raskt og effektivt. For å få et jevnt og pent resultat, anbefaler vi deg å sluttstryke tynt inn i foregående felt.


De er pene, og så er de miljøvennlige, forstått på den måten at de passer inn i de. Før du beiser terrassen, må underlaget være RFT: Rent, Fast og Tørt. Særlig mer hokus pokus er det i grunn ikke.


Beising utemøbler

Treolje finnes i flere varianter, og er først og fremst beregnet på terrassegulv, utemøbler , detaljer og synlige flater av trykkimpregnert furu og sibirsk lerk. Oljen har god inntrengningsevne, og er også godt egnet som grunning før maling eller dekkbeis. Ulempen er at oljen ikke er slitesterk, derfor bør nytt lag påføres hvert år.


Vi utfører etter befaring og tilbudsregning tetting av laftehytter, mindre tømreroppdrag, samt utvendig beising og oljing. Beisen slites ujevnt, så de delene som er mest utsatt for vær og vind kan gjerne beises oftere - og vindskiene og vannbordene på taket svært ofte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg