tirsdag 19. juni 2018

Sofabord med oppbevaring

Lave priser og et stort utvalg! Kjøp ny innredning til hjemmet. Sofabord til lave priser. Flere forskjellige modeller og priser. Handle raskt og enkelt på Ellos.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn ditt sofabord i eik, sofabord i betong, sofabord i glass, sofabord i hvitt, sofabord med oppbevaring , rundt sofabord , sofabord i teak - ja, om du kan tenke deg det, så kan vi helt sikkert si at det finnes et sofabord som matcher akkurat det!


En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol. Stuebordet er et komplement til sofaen og kan brukes til mye. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet.


Sofabord med oppbevaring

Når øyelokkene blir tunge og du trenger en liten blun kan du slenge avisen på sofabordet, slik at den er lett tilgjengelig når du våkner igjen. Mange sofabord fungerer også som hjørnebord. Bord og oppbevaring i samme møbel.


Dette fine, runde bordet i massivt tre med valnøttfinish har en bordplate hvor halvparten kan åpnes for stor, romslig oppbevaringsplass inni. Et sofabord med oppbevaring er praktisk alle steder. Her kan barnene gjemme lekesakene sine, det kan være en skuff til fjernkontrollene, et magasin til slumreteppet - Og alle de tingene som raskt kommer til å ligge og rote lidt. Et fint sofabord har en tendens til å dra blikket til seg, ikke minst om det er kombinert sammen med en skikkelig fin sofa. Forskjellen fra et spisebord er at sofabordet har litt mer fri utforming ettersom at vi ikke sitter ved dette på samme måte.


Sofabord med oppbevaring

Det kan være strukturert på en uvanelig måte med ulike nivåer, settbord eller hylleplan. Med et velutvalgt sofabord kan du skape en lun og hjemmekoselig atmosfære i stuen. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue.


Under finner du alt fra små avlastningsbord og sidebor til litt større sofabord som passer perfekt dersom du har en romslig stue med mye plass og en stor sofagruppe. HUBLI sofabord med oppbevaring , ø cm. Stort utvalg og lave priser. Et diskret utskåret grep i siden gjør det enkelt å komme til og løfte platen.


Sofabord med oppbevaring

De mange nye designs og praktiske løsninger, med innebygget oppbevaring eller innskuddsbord gjør at sofabordet blir et stilig og multifunksjonelt møbel. Husk: Det trenger ikke å stå i stuen bare fordi det heter et sofabord. Trygg E-handel med dagers angrerett.


Få unna fjernkontroller og andre tekniske ting med våre smarte sofabord med oppbevaringsmuligheter. Hos oss finner du et bredt utvalg av sofabord med ulike modeller, størrelser og i ulike materialer for å passe inn i akkurat ditt hjem og i din personlige innredningsstil. Møbler og interiør på nett!


Hurtig levering over hele landet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg