fredag 29. juni 2018

Smykkeskrin i skinn

Smykkeskrin i skinn

Våre smykkeskrin er av ekte skinn eller kunstskinn og varierer i størrelse, fra reiseskrin til store smykkeskrin hvor du får plass til det aller meste. De er av meget god kvalitet, og er praktisk innredet. Dette er en flott gaveidè til noen som har ”alt”! VÅRE STORE SMYKKESKRIN Her finner du store smykkeskrin. Smykkeskrin i alle størrelser finner du her.


Med et romslig smykkeskrin sikrer du at dine smykker holder seg pene og ikke utsettes for unødvendig slitasje. Er du flink til å oppbevare dine smykker riktig, så vil dine smykker vare mye lenger og holde seg pene. Auckland smykkeskrin i brunt er et lekkert og klassisk smykkeskrin i imitert skinn. Et ypperlig skrin til deg som liker det enkelt og klassiskt.


Skrinet har fem store rom, hvorav et stort er forbeholdt ringer og øredobber. De andre fire rommene passer til klokker, halskjeder og armbånd. Chanti smykkeskrin i kunstskinn med strukturert overflate.


Smykkeskrin i skinn

Sammenlign pris på smykkeskrin. Vi hjelper deg å velge skrin - blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Du må logge inn for å kunne se priser.


VÅRE MELLOMSTORE SMYKKESKRIN Her finner du mellomstore smykkeskrin , fra mindre skrin opp til skrin som har god plass. De største skrinene i denne kategorien er kun litt mindre og mangler noen av løsningene til de store smykkeskrinene, men samtidig ikke store nok til at vi kan legge de i kategorien for store smykkeskrin. Se vårt utvalg av smykkeskrin til henne. Rask levering og frakt kr.


Nettbutikk med smykkeskrin , klokkeskrin, toalettmapper, mansjettknapper og slipsnåler. Notting hill - stort smykkeskrin i skinn. Tilhørende reisesmykkeskrin. Sort skinn smykkeskrin med god plass og med et lite reiseetui.


Stort smykkeskrin - Et stort smykkeskrin i imitert skinn med speil, metallås og tre hyller. Romslig for mye smykker og småting. Nøkkel til låsen medfølger.


Smykkeskrin i skinn

Har du smykker du bruker ofte, men samtidig liker å gjemme dem unna? Kjempe fint og solid smykkeskrin. Veldig lite slitasje. Flott lyserosa smykkeskrin i skinn selges kr.


Kjøp smykkeskrin med navn i vår nettbutikk online Norge. Et smykkeskrin med gravering vil utgjøre en morsom og personlig oppbevaring for dine smykker. Vi har flere elegante modeller av smykkeskrin i ulike materialer som f. Vakre smykkeskrin design til voksne med gravering av tekst, navn eller initialer.


Du finder både store modeller til opbevaring af hele din smykkesamling samt mindre, elegante udgaver, der kan stå fremme med de smykker, du bruger til dagligt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg