tirsdag 19. juni 2018

Norgesteltet 2x3

Norgesteltet er folketeltet, enkelt og greit! Høyde i midten m. Vegger selges separat. PVC-belagt på undersiden. Leveres i fargene beige, grønn, grå og blå.


Flesta behöver sannerligen det utav de sporter de är i behov av varje dag. Se utvalget i vår nettbutikk her. Nettbutikk og showroom i Sandefjord med stort utvalg av partytelt og hagemøbler til alle anledninger.


Paviljong 2×vil bli innredet så i samsvar med ofte smak din eier. God service, rask levering og skreddersydde løsninger. Et nytt telt med nydelig fasong - topp kvalitet!


NORGESTELTET TELT OG PARASOLLER 1. Kan settes sammen med takrenne. Telt og Fritid har det du trenger, vårt veggtelt 2x3m er perfekt for deg. Den finnes i blått, grønt eller beige. Se produktbeskrivelsen.


Komplett VEGGTELT med sidevegger 3. Kan kobles sammen med takrenne som er 3m lang. Samme kraftig ramme som Milano. Aluprofiler 90x90mm hjørner. Carport, takrenne kr 49-.


TELT OG PARASOLLER POLYCAR - solid helårstelt med 8mm tykt sotfarget polycarbonattak Kan brukes som tak over bobleba til vinterarbeid ute, tåler vind og regn og finnes nå i 3x3m og 3x4m. PROFF Produktkatalog Del Proff Tar deg et steg lenger! Utsalgspriser Stige Senteret AS.


Maskinkrakk AF Proff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg