tirsdag 5. juni 2018

Fargerike fliser kjøkken

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet.


Gode køkkenløsninger som passer til alle rom og budsjetter. Hun og mannen kom opp med ideen Ulfven fliser for år siden, først som en hobby da de lette etter fliser til huset de skulle pusse opp.

Deretter forsøkte de seg med noen importerte paller, og snart økte distribusjonen. En stund importerte de også møbler som en test, men Ulfven har nå landet på en ren linje: naturstein. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Den bleke grønne fargen er som under bladet på en timian kvist som gir det hele et preg av nostalgi, sammen med de rene skurte gulvene hvor en hjemmelaget fillerye hviler. Vær modig, bruk farger!


Hvis du i tillegg bestemmer deg for å blande fargen selv, får du garantert et kjøkken som skiller seg ut i mengden. Eieren av dette Boform- kjøkkenet fikk mulighet til å blande sin egen blåfarge, og endte med denne koboltblå varianten.

Marokkanske fliser - Historiske fliser. Perfekt til gulv og vegg på kjøkken , bad og gang. Tapet er umåtelig populært blant våre kunder, og det er derfor viktig for oss å til enhver tid ha det beste og bredeste utvalget. Fargerike interiør har Nord-Norges størte utvalg av tapet. Her får du en liten smakebit på hva du kan forvente deg av utvalg i våre butikker.


Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Når fliser og fuger er helt rene, bør flisene slipes med et slipepapir eller en slipepa slik at flaten mattes ned. Det kan være litt vanskelig å matte ned flisene, men det avhenger av type. På store flater anbefales det å bruke slipebrett på forlengerskaft.


I tillegg til gulv, så fører vi også lister, egnet verktøy og tilbehør du trenger for å. Norges største nettbutikk for salg av fliser , VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design.

Forny kjøkkenet på noen timer. Lekre fliser gir wow-effekt. Det kan kanskje føles som et trygt og tidløst valg å gå for hvite fliser på badet.


Men et helhvitt bad kan fort føles sterilt og kjedelig – og det skal så lite til for å piffe opp badet til en litt mer fargerik oase! Store fliser kan få et lite rom til å virke større. Små fliser finnes helt ned i mosaikkform med bittesmå fliser.


De er gode å bruke til buede hjørner, former, border og dekorasjon. Avlange fliser kan gi illusjon av større takhøyde i et rom med lavt under taket. Vi har et stort utvalg av kjøkkenplater og veggplater til kjøkken fra Berry Alloc.


Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser , gipsplater eller liknende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg