fredag 29. juni 2018

Alpina ecl pro marathon

Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer! Skoen er basert på ECL pro WC.


Den har en høyere innersko som er stabilisert med carbon på både inn og utsiden av skoen.

Dette bidrar til at man får maks stabilitet både på lange løp og når sporene blir dårligere. Les tester og omtaler før du kjøper. Sidestøttene i carbon gir økt stabilitet under lange skirenn og avlaster muskulaturen ved mye staking og slingrete spor. En perfekt sko for deg som staker Marcialonga, Vasaloppet eller Birken. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Det er ikke til å komme bort fra at klassisk-langrenn har endret seg drastisk de siste årene, det stakes stadig mer. ECL PRO Marathon er en klassisksko spesielt utviklet for langdistanse. Her kan du gjøre årets kupp!


Støvelen har mange av de samme elementene som klassikeren ECL , men har bedre støtte i ankelpartiet samt ekstra filt-innlegg som gir økt varme.

De er utstyrt med en karbon stabilisator for bedre kontroll og kraftoverføring. Disse støvler kommer også med en one-piece ytterstøvel i 4DRY materiale som gir utmerket pusteevne og vanntett glidelås - alt dette for å holde føttene tørre i ulike værforhold. Trykk på OK for å godta. Succé förra året i Sverige och storsäljare i Norge.


Polstring på de rette stedene, glimrende passform og perfekt hælgrep. ECL Pro WC er også stivet av på de rette stedene, for bedre støtte og stabilitet. Ny 3D mellomsåle, for bedre vridningsstivhet. Så vidt prøvd på en liten time.


Alpina ECL PRO MARATHON. Kvittering fra Oslosportslager følger med. Det følger med en ekstra innleggssåle for justering av størrelse og et ullinnlegg som kan puttes over vrista på kalde dager. Høyere innesko slik at den sitter godt rundt foten.


Sitter tight rundt foten for de som kjenner de vanlige ECL -kvalitetene. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Trygt og sikkert hos Urverket. Salomon S-lab Classic Prolink. Mjuk flex för att få med dig kraften i frånskjutet och i diagonalåkningen.


Ett extra stöd längs sidorna för att ge bra kontroll när du kör mycket stakåkning.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Thinsulate-foder som ger värme under kalla dagar - Bra, elastisk läst som ger stöd åt. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler.


Designet for racing på elitenivå og for å gjøre ditt skiløp enda raskere. Vekten ligger på kun 3gram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg