fredag 1. juni 2018

Grå harmoni soverom

Harmoni Hotel Batami Batam Island. Beste Pris-Garanti - Få opp til. Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner. Møbler til soverommet - oppbevaring og seng.


Slipp våren inn på soverommet.

Den er dempet og sofistikert, men tilbyr også varme og ro. Helt perfekt på soverommet ! På sengen ligger puter og pledd fra Røst og Habitat. Lampen og bildet er fra Røst. Fargen er ren og lekker i uttrykket, og passer til en mengde farger, gjerne mere kulørte toner.


Soverommet skal oppleves rolig og. Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS på soverommet. Synes denne gråfargen var kaldere, ikke så lun og god som valmuefrø.


Skulle jeg ha malt om igjen, ville jeg definitivt valgt valmuefrø!

Men: grå harmoni er en behagelig gråtone. Lykke til med fargevalg! Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. En gulaktig grå tone.


Bygg barnets soverom med Kvadrat kjøkkenmoduler. Med Kvadrat hvit matt har du også muligheten til å bygge soverommet til poden. Fleksibiliteten som ligger i frontene gir mulighet til å endre uttrykket i rommet til det uendelige. Valg av tilbehør gjør at du også har frihet til å leke med farger. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.


Tidløs fungerer til både Letthet, Egghvit og Bomull. Takket være den hele springfjærmadrassen og overmadrassen ligger du like godt over hele sengen og du slipper sprekken som oppstår når du bruker to mindre madrasser. Tykt og godt å gå på, lett å holde rent.


I yttergang har vi valgt fargen grå harmoni. Her er gulvet skifer fliser. Ved gjestetoalett i gangen har vi valgt fargen minty breeze, gulvet her er også grå skifer fliser. Kanskje et par bilder her og der, samt nattbord må vi nok ha til bøkene som alltid ligger på gulvet nå. Lillafargen som vi endte opp med ble perfekt til de to grå fargene i vi har på rommet vårt og da jeg hentet gardinene jeg hadde bestilt på Krona på Verket så fant jeg et bilde som matchet i farger.


Det er viktig å vite at grått ikke er grått.

Den kommer i mange nyanser, og det er ikke gitt at alle gråfarger er pene inntil alle andre farger og materialer selv om mange anser grått som en nøytral farge, forteller Klæboe Mørkve som deler gråskalaen inn i tre kategorier. De nøytrale gråfargene, de varme og de gylne. Gangen er malt i jotun fargen kalk, mens på kjøkkenet har jeg grå harmoni i kalkmaling. På soverommet vurderer jeg warm blush og soft skin på hhv. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg