onsdag 6. juni 2018

Hadeland odysse øl

Kjøp trygt og enkelt på nett! Odysse champagneglass! Christiania Glasmagasin - Alt til kjøkken og servering. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood.


Da hun kom i kontakt med Hadeland Håndverksbryggeri fikk hun ideen om å få laget et eget øl for å vise at Høvdinghallen tar øl på alvor!

Den første ”batchen” (runde med produsert øl ), som ble laget på Hadeland Håndverksbryggeri var et lagerøl. Om du leter etter ølglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Les tester og omtaler før du kjøper. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Hadeland eAvis Med Hadeland eAvis kan du lese hele papiravisen på Mac, PC, nettbrett og mobil når og hvor du vil. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Surf er inspirert av det maritime, av bølger som slår mot svabergene.


Vi har stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og servise til hverdag og fest.

Nyt et glass champagne i dette og se solen forsvinne ned i havet. Glass med stett, til vann, øl , etc. Selger tolv stk av ovennevnte glass, alle i helt fin stand. Må hentes i Bergen sentrum.


HG lanserer glass for øl og akevitt. Selger lite brukt klare tangen glass fra hadeland glassverk. Hun forteller at gamle glass og nye glass skal ha samme behandling og at de. Iittala Kastehelmi tumbler 30cl stk. Glassverket er åpent hver dag, hele året.


En lastebilhenger veltet like etter klokka på riksveg ved sørenden av Einafjorden. Holmegaard Perfection. De forvalter en betydelig historie og kulturarv, men satser samtidig på kontinuerlig utvikling og ny design, for å møte fremtidens behov.


Et allround- øl som passer hele året rundt. Jeg var med på å brygge den nye forsyningen som kommer hit fra Hadeland Håndverksbryggeri og har lært mye i prosessen, sier Øyan. Hun har også invitert til ølsmaking ved HG 11. Da skal det smakes fem ulike typer øl.


Hageland Hadeland er et fulltidssortimentshagesenter med alt i blomstrende og grønne planter.

Vi kan også kan by på griller, hagemøbler, småinteriør og gaver, og nydelige snittblomster til buketter og blomsteroppsatser. Tirsdag serverte Elevtjenesten ved Hadeland videregående skole sveler til alle elever på skolen. Restaurant og matfag hos Fursetgruppen Elever fikk utforske utdanningsmulighetene innenfor restaurant og matfag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg