tirsdag 26. juni 2018

Pure and original kalkmaling fargekart

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn fargekart kalkmaling. Bestill fargekart her Kjøp malingen hos en av våre mange forhandlere, eller bestill maling i vår offisielle nettbutikk med gratis frakt rett hjem. Ta gjerne kontakt med oss for en prat.


Fresco kalkmaling er en super matt maling med vakre variasjoner av farge og nyanser.

Den skaper et autentisk utseende som både er grasiøst og personlig. Pure Original kalkmaling i et eget fargekart. PURE ORIGINAL FRESCO KALKMALING LITER Kr 49- pr stk Flere valg. I dagens trendbilde, er både matte og strukturerte overflater viktig, og PO sine produkter er uovertrufne.


Dette er creme de la creme av maling. Kvaliteten er fantastisk, og fargene likeså, forteller kreativ leder i Fargerike, Dagny Thurmann-Hoelseth. Vi kan gi god veiledning om produktene og er tilgjengelige for å hjelpe deg med valg av farger og rett type maling til alle rom og overflater.


Nå er det også enda enklere å finne din kalkmalingsfarge.

Nytt digitalt fargekart. We create our beautiful paint with respect for human and nature, using only the best materials and natural pigments. One very special thing about paint with natural colours, is that it seems that the colours could change. They fit into the combination you make.


All colours fit together perfectly. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke. LADY Minerals kalkmaling gir vakre, kalkede vegger med unikt fargeuttrykk.


Kalkmaling gir en levende overflate som ikke kan gjenskapes med noen annen malintype. Det er trygge, velkjente LADY-farger som er spesielt utviklet for vegg. Se og bestill fargekartet her. Kalkmalingen understreker samtidig den røffe industri-looken som de sorte jerndørene gir.


Tøff urban og industriell look med kombinasjonen den sorte jerndøren og kalkmaling ! Stort utvalg av Pure til en bra pris. Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk!


Les mer og ta kontakt her.

Lave priser på en mengde varer. Tips til fargebruk for PureOriginal kalkmaling. Pure Originals eget fargekart ! GRATIS FARGEKART PO. Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys. Det er nå mer enn fem år siden og det holder like bra.


Her får dere en nøye beskrivelse av hvordan vi. Da er kalkmaling et naturlig valg. I Nederlan der denne malingen produseres, har den alle miljømerker, sier Løvdahl.


Idar Stensvold i Pure and Original tror kundene som kjøper kalkmaling først og fremst er opptatt av utseendet, men at de opplever det som en tilleggsfordel at den er så miljøvennlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg