torsdag 21. juni 2018

Gulvlister monter

Fotlist eller gulvlist i hvitmalt furu med avrundet kant. Benyttes til å liste langs med gulv. Lager en fin overgang mellom gulv og. Hvis man setter opp igjen gamle lister som er blitt fjernet fordi det skal legges et nytt gulv, skal de rett og slett settes tilbake der de var. Hos MAXBO finner du alt av lister som gulvlister , aluminiumslister og tetningslister.


Gulvlister monter

Kjøp på nett eller i butikk. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Gulvlister , taklister, utforinger og mye mer.


Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage. Du bygger - Vi tar oss av resten! Her kan du velge kanallister - gulvlister med ledningsskjuler - for å unngå at ledninger og kabler ligger fremme og roter. Noen lar gulvet være førende for bulvlisten, mens andre foretrekker å legge dør- og vinduslister til grunn for valget. Uansett vil du finne noe som passer deg og dine behov.


Gulvlister monter

Velg mellom malt, ubehandlet eller lakkert utgave. En stilig list er ikke bare en måte å dekke over glipen mellom gulv og vegg på, det er det også en fin innredningsdetalj som gir rommet en hjemmekoselig stemning. Våre matchende gulvlister er laget av laminatgulvene våre, så det finnes ikke en bedre match.


Et elegant design, med samme struktur og farge. Bunnprofilen kan justeres etter høyden på gulvet. For hvert problem som oppstår med profilene, har vi en løsning.


Gulvlister monter

Klassiske gulvlister. En klassisk liste-løsning er å bruke en fotlist som passer til veggen, kombinert med en feielist som passer til gulvbelegget. MAXBO har profilert fotlist og sokkellist med ulike profiler og dimensjoner. Det er mange valg å ta. Monter deretter listen etter krittstreken.


Ujevnheter i betongtak fuges ut med lim, slik at det ikke blir sprekker mellom list og tak. Fjern overflødig lim ved å dra en sparkel langs kanten på listen. Listene vil dermed fuges i samme operasjon.


Bruk en fuktig svamp til å vaske bort eventuelle limrester og til å glatte med. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Her finner du nivålister, trappeneser, overgangslister og andre lister du trenger til ditt prosjekt.


Ved planlegging og innkjøp av materiale må du huske at litt av lengden som regel går bort i kapp. Dra aktivert medlemskort i betalingsterminalen for å få bonus. Registrert bankkort eller Kredittkort for medlemmer kan også benyttes. Avhengig av rommet forøvrig kan man velge samme farge på gulvlist, karmlist og taklist.


Her er tipsene fra proffene. Profilene bør samsvare med hva slags arkitektur det er i huset ditt, og takgerikter og gulvlister bør stå til hverandre gjennom hele boligen, forklarer Grønlie. Begynn med å måle opp rommet og lage en tegning, sett ovenfra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg