fredag 1. juni 2018

Lyngby melodia

Lyngby melodia

Den blyfrie glassmassen bearbeides så den fremstår ekstraordinær klar og med meget høy holdbarhet. Lyngby Glas krystalglas. Glassene fremstår klare og har en høy. Bli den første som omtaler dette produktet.


Deres høye kvalitet sikret dem hurtig en plass som. Les tester og omtaler før du kjøper. Det blyfri glas gennemgår en patenteret proces hvorved det bagefter fremstår ekstraordinært klart og med høj holdbarhe hvilket gør glasset velegnet til opvaskemaskine. Over tid ble vasen et ikonisk samleobjekt for generasjoner. Kan brukes til både varm og kald drikke, også veldig kule som kaffeglass!


Velegnet til whisky, men kan også brukes til rom, cognaq og vann. Karaffelen holder opp til liter og er laget i helt gjennomsiktig miljøkrystall. Krystallmassen behandles for å gjøre den utrolig klar og har en høy holdbarhet. Den enkle karaffelen har et vakkert mønster på bunnen og en kantet propp.


De høye glassene har en slank fot og flotte fasettutskåringer som legger vekt på den vakre fargen på champagnen og dens bobler. Den vakre designen gir glede av enhver drink. Perfekte til øl, vand eller en god drinks. Tåler opvaskemaskineved maks temperatur på grader. Et dejligt sæt til varme sommerdage på terrassen, og indendørs hygge.


Royal Copenhagen Blå Mega Riflet fad oval dyb cm. Ordinarie pris 49kr. Special Price 42kr. De retromoderne glas i det smukkeste design forøger nydelsen ved at indtage din yndlingsdrik. Lägg till i önskelista.


Lyngby melodia

LYNGBY MELODIA Elegante og. Settet inneholder whiskyglass cl. Vær den perfekte verten - unn deg gjestene med god. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Sammenlign tilbud fra. De fine glas er både populære og moderne. Designet er flot, og kvaliteten er høj. Køb online med prismatch. Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på sitet og til at støtte markedsføringen af vores services.


Lyngby melodia

Bli först med att recensera denna produkt. Når de skal i oppvaskmaskinen anbefales det å velge lav-alkaliske oppvaskmiddel og vaske på et kortprogram ved lav temperatur. Glasen är perfekta till både drinkar och vatten. Melodia Highball glas med ett fantastiskt utseende - glas som är eleganta och moderna! Bestselgere i kategori.


Med dette glassæt er du klar til servering af spændende drinks fra hjemmebaren for dine gæster til en glad og hyggelig aften. Orrefors City Highball, stk. Horwood Dobbeltvægget glas 350ml, stk 1kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg