fredag 8. juni 2018

Selvaag aksje

Klikk her for å følge aksjekursen i realtid. Målet er at utbyttet skal være på minimum prosent av årsresultatet etter skatt og utbetales to ganger i året. Utbyttet størrelse skal imidlertid veies opp mot selskapets likviditetsprognoser og soliditet.


Kontoret skal ledes av Britta Blaxhult som kommer fra stillingen som akkvisisjonssjef i Einar Mattsson Prosjekt. De gjentar kursmålet på kroner, skriver TDN Direkt.

De to brødrene Olav H. Dette er tredjegenerasjon Selvaag. Aksjene ble kjøpt til en rabattert pris på NOK 3per aksje. Aksjene vil bli overført fra selskapets beholdning av egne aksjer. Selskapet har til enhver tid flere tusen boliger under utvikling, og fokuserer på vekstområdene i og rundt Stor-Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.


DN Investor gir deg markedsoversikt og nye spennende verktøy som kan hjelpe deg å få oversikt over finansmarkedene. Selskapet planlegger å utvide satsingen til utvalgte byer i Skandinavia.

Selskapet har potensial til å øke velferdsnivået ved å utvikle effektive boliger og leiligheter. Langsiktig samarbeid. Urban Property som SBO selv skal eie av, for mrd NOK.


NOK av dette skal deles ut som utbytte, og utgjør kr per aksje. Nå som aksjen står i 6kr, utgjør dette utbyttet 3 av aksjekursen. I teorien skal vi kunne betale mer av årlig resultat per aksje i utbytte, sier Selvaag.


Dere sier at det er ingenting i veien for å betale 1prosent av resultatet ut i utbytte? I fremtiden, ja, sier styrelederen. Det vil kunne gjøre det mer lukrativt å eie aksjen? Det er noe av grunnen til at vi har gjort dette, sier. Kjøpskursen var 3kroner per aksje.


For å motta varsler om nye økonomiske rapporter og pressemeldinger via e-post, melde deg på våre e-postvarsler. Resultatet kom inn på 11millioner kroner, mot 14millioner kroner i fjor. Resultat per aksje ble kroner, mot kroner året før.


Resultat før skatt endte på 15millioner kroner, mot 20millioner kroner ved samme korsveis i fjor.

Driftsresultatet beløp seg til 161. Resultatet gjør at styret har besluttet å betale ut et utbytte som er det høyeste i selskapets historie. Selvaag foreslår et utbytte per aksje på kroner. Det tilsvarer kroner per aksje.


Investorkilden er en nettside for aksje - og fondssparere. Her vil du finne nyttige ressurser, gode verktøy, innlegg om aksjemarkedet, fondssparing og historier fra markedet, anbefalinger og relevante tanker. Det gir et utbytte på totalt NOK per aksje for året.


Kjøp aksjen IDEX Biometrics (IDEX) på Oslo Børs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg