torsdag 21. juni 2018

Brukt forhekk

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Liste over alle Forhekk på Agriaffaires Din opplevelse av vårt nettsted er en prioritet. Derfor bruker vi informasjonskapsler i henhold til denne legitime interessen for å forbedre brukeropplevelsen, utføre statistikk og gi deg reklametilbud som er tilpasset dine interesseområder, iberegnet, dersom du gir ditt samtykke til dette, geografisk nære interesseområder.


Her har du en liste over alle brukte diverse jord og skogbruksmaskiner annonser på Anlast. Hvis du ikke finner jordbruksmaskinen eller skogbruksmaskinen du søker, kan du sette inn en ønskes kjøpt annonse. Vi har i perioder noe brukt materiell.

Når du skal fylle på fôrhekken, åpner du den bakre gavlen og løfter inn ballen. Sidegrindene er justerbare, slik at de kan tilpasses til ballens størrelse samt for å minske avstanden til fôret etter hvert som dyrene spiser. Grindene har et oppsamlingstrau for å minimere fôrsvinnet. Her er en liste over alle brukte Other livdyr annet utstyr til salgs på Mascus.


Annet livdyrutstyr fra Other kan sorteres på år, pris, timer eller land. Bruk navigeringen til venstre for å avgrense søket, eller les mer om Other livdyr annet utstyr i vår Merke oversikt. NORSK SMÅFESERVICE AS har i år arbeidet med utstyr i landbruket, særlig sektoren med småfehold.


Ved å bruke en fôrhekk reduserer man fôrspillet og risikoen for forurenset fôr – bra for både økonomien og hygienen.

På gården min med 2hester fikk jeg ned utfôringen med rundt etter at jeg anskaffet fôrhekker! Hvordan velger man fôrhekk? Denne kan leveres med eller uten tak. Leveres flatpakket som gir gode fraktpriser over hele landet.


Total høyde med tak 2. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Våre fôrhekker er tilgjengelig i ulike former, og med forskjellige fronter. Bla i katalogen på høyre side for å se detaljer.


Jyfa forhekk til hest og hjort. Runde fôrhekker har plass. Vi er behjelpelig med å. Forhekken er kun brukt periodevis i år og er god som ny. I steden for trær kunne man jo brukt solide gjerdestolper og plassert dem så. Her finner du en oversikt over alle brukte traktorer, brukte treskere og redskaper hos A-K maskiner.


CD)filmer som kommer på kino. Brukt , bra og billig fjøsinnredning. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.

Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Fjøset til søyene har tidligere vært brukt til ammeku på talle av en tidligere eier. Vil anbefale å sette opp en forhekk ute litt unna liggeplassen, da holdes det tørrere inne og går mindre strø. Kyr som får mindre enn kg kraftfôr, samt kviger som får mindre enn kg bør få mineraltilskot.


Det vart brukt ulike typar liggeunderlag på. Vi importerer og selger direkte til kunder, uten fordyrende mellomledd. Jeg har nå laget en ny forhekk og så langt virker den kjempebra.


Daglig leder har selv vært gårdbruker med lang erfaring med dyr i løsdrift. Dette vil være lagret på våre maskinsenter på Klepp, Haugesund og Kristiansand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg