fredag 8. juni 2018

Concrete interiør

Ny belysning, interiør eller designmøbler? Besøk vår nettbutikk for og la deg inspirere! Det beste innen skandinavisk og internasjonal livsstils-, belysnings- og møbeldesign. Vi har alt du trenger til kontoret.


Belysning, hyller, stoler og bord.

Moderne tilbehør for alle rom. Gi interiørartikler i gave. Tips til den perfekte gaven. Salg på diverse designermøbler. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. CONCRET INTERIØR NETTHANDEL AS.


Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du bruk av.

Tilbudet gjelder kun for våre abonnenter! Rabattkoden fungerer ikke på allerede nedsatte varer. Berge Interiør står for kvalitet og tradisjon, smakfullt kombinert med det moderne. Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter.


Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Korn Interiør - forkjærlighet for den nordiske stilen. Utviklet av Susoft AS. Velkommen til Fresh Interiør Vi er Norges fresheste forhandler av kjøkken, baderom, fliser og garderober.


Hos oss finner du interiør du ikke har sett maken til andre steder. Felles for alle våre leverandører er høy kvalitet, rå design og god funksjonalitet. Besøk oss på Skøyen eller på Jessheim for inspirasjon.


Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din epostaddresse. Beklager, men vi kunne ikke finne denne brukeren.


Vi legger stor vekt på skandinavisk design med kjente merkevarer som Muuto.

Concrete kan kan også kombineres med MADE2. Morsom og dekorativ øyestikker i betong og metall. Har alltid hatt en glødende Interesse for Interiør og Oppussing. Her inne på bloggen deler jeg oppussingsprosjekter og etter hvert er det blitt mange DIY av paller. Før - Etter bilder av prosjekter.


About A Chair fra HAY er designet av Hee Welling, og har en fantastisk sittekomfort. Ideen med å skape denne stolen var enkelt design, kombinert med fuksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg