mandag 25. juni 2018

Epoxy gulv biltema

Til denne kvalitet er det billig! Best på kvalitet gode på pris. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Mal gulvet med gulvmaling i den fargen du ønsker 2. Strø ut fargeflakene på den våte malingen slik du selv vil 3. Avslutt med klarlakk for en god sliteflate. Produktet anbefales til boliger og industrilokaler med lettere trafikk. Spesifikasjoner Glansgrad: Ca blank. Herdetid: timer, full slitestyrke etter 5–døgn.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Being a Biltema customer is now simpler and more fun.

With My Biltema you get great prices and special offers on select products, access to your saved shopping lists, and digital receipts. Membership is completely free of charge. Har lagt epoxy gulv i garasjen her, handla fra Biltema og den fungerte supert.


Da skal den jo være helt herdet i mellom, og den sli. Ja, man hører det knaser i gulvet når man bruker jekk på det. Men, det er jo til for å brukes. Er ikke verre enn å male på ny om et par år. Det flasser ikke av selv om det er gått av noen plasser.


Den tåler også alt slags olje og væske, tror det meste har vert på det gulvet desse to årene. Vi leverer et stort utvalg gulvsystemer til bolig, industri og bedriftsmarkedet. Systemene vi leverer er alle typer epoxy , polyuretan, akryl, beton-cire samt gulvstøp og avretting av gulv.


Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling. Jeg la epoxy tre ganger i garasjen(to første funket ikke), og det var bare epoxygrossisten sine produkter som funket. Kjøp på nett eller i butikk. STUA kan også ha glede av et gulv som er malt med epoxy.


Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet. Du kan også blande kvarts i malingen til gulvet , slik at det blir.

Sammenlign pris med oss. Leverandør av sportsfiskeutstyr på internett. Kjente merkevarer til lavere priser. Byggprodukter for nordisk klima. Se vårt store utvalg av produkter.


Professional Epoxy Gulv er en 2-komponent vannbasert Epoxy gulvmaling beregnet for betonggulv, men kan også brukes på gulv av tre eller sponplater. Egnet for gulv utsatt for mekanisk og kjemisk påkjenning i bolig, industri og handel. Den glatte overflaten uten skjøter, sikrer at smuss eller fukt ikke fester seg og trenger ned i gulvet. Vi har all nødvendig kunnskap og utstyr for å kunne gi ditt herdeplastgulv maksimal vedheft til underlaget. Riktige forbehandlinger er essensielt for å oppnå et optimalt resultat.


Undgå at spilde epoxy i videst mulig udstrækning. Skrab mest mulig epoxy af redskaber, før epoxyen hærder, og tør rester af i engangsklud. Det er ofte en fordel at blande epoxy i et engangsbæger. Blandet epoxy og epoxybase kan oftest fjernes med lakfortynder, acetone eller alkohol.


De fleste epoxyhærdere kan vaskes af med varmt sæbevand. Med et epoxygulv er du sikret stor slitestyrke og høy motstandsdyktighet overfor kjemikalier. Derfor brukes epoxy mye til lager og verksted i industriell sammenheng. Da bør det også være en god kandidat for alle boligeiere som vurderer nytt gulv i sin egen garasje.


Masse positive erfaringer med den epoxy -malingen til Biltema , både her inne og andre nettforum. Sies at det ikke er Biltema som produserer denne men en større kjent produsent. Vannbasert epoxy er vår anbefaling i kjellere og rom i bolighus samt kontorer osv. Malingen påføres med vanlig malerrull (helst med forlengerskaft).


Malingen er motstandsdyktig mot olje, bensin og mange kjemikalier. Bruk pensel langs kantene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg