mandag 18. juni 2018

Gjenbruksbutikk bergen

Både Fretex-butikkene og nettbutikken blir oppdatert med brukte skatter nesten hver dag! Her finner du de unike varene – varer du ikke finner alle andre steder. Bruk listen, eller zoom deg inn og trykk på ikonene på kartet for å få opp relevant informasjon. Det Norske Misjonsselskap.


Gjenbruksbutikk bergen

Alle inntektene frå sal. I bruktbutikken Mamilla selges gjenbruksvarer av mange slag: bøker, møbler, klær, kopper og krus, fat og tallerkener og nips i forskjellige varianter. DreamCenter Bergen er etablert med det formål å kunne gi ett helhetlig tilbud til mennesker i vanskelige livssituasjoner. I tett samarbeid med kontaktkafe Lazarus og andre kristne organisasjoner i Bergen som arbeider innenfor rus omsorg driver vi forebyggende, oppsøkende, rehabilitering og ettervern.


Vi har ingen butikk i Finnmark enda. ABC KONTOR hjelper kunder som skal inn eller ut av lokaler. Vi kjøper eller selger kontormøbler og står ofte for henting, levering og montering.


Finn den perfekte bilferie i Bergen med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett.


Spar opptil på ditt hotell! Velkomen til spanande skattejakt i velfylte hyller! Når du er ute etter det originale — eller når du vil kvitta deg med det. En meningsfull handel.


Gjenbruksbutikk bergen

Gjenbruksbutikk i Knarvik. I denne delen av byen er bærekraftig mer enn bare et ord. På Landås er bærekraftig for mange blitt en leveregel.


Egentlig var det nå på tide man fikk en bruktbutikk – eller mer presist, en gjenbruksbutikk. Galleri Normisjon i Bruktmarkdedet , Strusshamn senter trenger stadig varer, men ikke klær. Vi leverer også AV-utstyr som tavler, lerret og konferanseskap. Kontakt oss for videre informasjon og tilbud. Fretex er Norges største attføringsbedrift og bruktkjede, samt en viktig del av Frelsesarmeen i Norge.


Gjenbruksbutikk bergen

Stord by Odda by Bergen by 0. Nå flytter hovedlageret til Kristiansand. Klær og sko for voksne og barn, møbler, kunst, glassvarer og serviser, bøker og leker, musikk og mye fint håndarbeid. Alt frå trykkeritenester til gjenbruksbutikk. Har du lyst til å bidra med varer?


Knarvik Industri og Miljø er ei vekstbedrift i Lindås kommune. Alver kommune frå 01. Me har VTA-plassar og utfører eit mangfald av tenester.


Me har og ein rikhaldig produksjon av varer av ulike slag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg