torsdag 14. juni 2018

Blande lakk på sprayboks

Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Spraylakk fargekode – Original farge blandet og presset på sprayboks etter din fargekode! Acrylbasert lakk gir deg den beste kvaliteten og fargelikheten. Vi blander lakk på 4ml sprayboks etter dine ønsker.


Send oss nøyaktig informasjon på bilmerke, fargekode og årsmodell i meldingsfeltet når du bestiller, eller kontakt oss. Blank, silkematt eller matt finish. Husk å bestille klarlakk i tillegg ved bestilling av billakk.


Industrilakk er også meget egnet til å fylle på sprayboks.

Vi er spesialister på billakk. Vi har alt du måtte trenge for å gjøre jobben selv, om du har store eller små skader på bilen. Hos oss får du blandet lakk på sprayboks eller lakksprøyte. Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom.


Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. Gjenbruk er i vinden som aldri før.


Oppussing av brukte møbler og gamle gjenstander er ikke bare miljøvennlig, det er også ideelt for deg som er student på budsjett. Alt kan fornyes med Quick Bengalack - og her får du noen gode tips og råd for å komme i gang. Når eg flikker på min svarte, 19 merce med originale flikklakken som fulgte med bilen så blir den mykje mørkere enn den sprøyta originallakken.


Sånn tror eg at det er. Men folk har jo tatt feil før. Diskusjon hvor man i hovedsak kan stille spørsmål og forklare prosessen med modellens eller delens finish. Gikk for å kjøpe lakk.

Blande lakk forrige neste. Hva er de forskjellige tingene? Prøve og blande deler lakk og del thinner og activator. Ble egentlig litt bra resultat. Men når jeg skulle legge på klarlakken (som jeg fikk på sprayboks ) ble alt ødelagt.


Her vil poleringsputene få samme farge som bilen ved polering. Både malingsrulle, kost og lakksprøyte fungerer. Slike ting får du kjøpt på Biltema, Jula eller lignende steder, og prisene starter gjerne på noen hundrelapper. Raptor tilbyr også en sprøyte som passer flaskene til 3kroner. Dette er lakk av høy kvalitet til overkommelig pris.


Hans haugen og blander riktig farge mens du venter, ikke er det dyrt heller. Jeg vil abonnere på nyhetsbrevet. Husker ikke hva slags bil du har, men er det klarlakk på den vil jeg på det sterkeste anbefale komponent klarlakk fra samme ste samme kvalitet som lakkerere bruker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg