torsdag 7. juni 2018

Projektor til telefon

Projektor av høy kvalitet. Største leverandør i distriktet. Finn din løsning på NetOnNet! Stort utvalg av projektor hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto!


Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Du vil se alt på PC-en. Hvis du er koblet til en trådløs projektor , endres dette alternativet til Koble fra.


DIY- projektoren ankommer som et par kartongbiter og en linse som du med hjelp av litt lim helt alene forvandler til en lekker analog projektor til telefonen. Med den kan du dele kattevidoer med hele rommet i stedet for bare den som sitter lent over skulderen din. Vi har projektor i alle størrelser og prisklasser som dekker de fleste behov, både for kontoret eller hjemmekinoen. MHL (Mobile High-Definition Link) er en teknologi for overføring av digitale bilde- og lydsignaler.


Projektor til telefon

MHL-signalet kan konverteres til et vanlig HDMI-signal ved hjelp av en MHL-adapter, og kan sendes videre med en HDMI-kabel til en hvilken som helst HDMI-kompatibel TV, mottaker eller projektor. Sett på filmen, legg telefonen i projektoren og bildet kommer frem på veggen eller andre hvite flater. Du kan lade mobilen og bruke høytalere for bedre lyd samtidig du ser på filmen. Er du mye på reisefot, og kun skal bruke projektoren til små forsamlinger, holder det ofte med en liten bærbar projektor.


Mange av de portable projektorene har enkle integrerte høyttalere. Start den opp, på strøm eller oppladet batteri, og plugg videokilden til HDMI-inngangen. Velg blant et bredt utvalg av prosjektor til kontor eller hjem. Skal du kjøpe projektor ? Det er bare veggplass og avstanden til sofaen som setter en begrensing for hvor stort du kan vise dine favorittfilmer og serier med projektor.


Projektor til telefon

Er du på jakt etter den optimale kinofølelsen hjemme, kan det være verdt å merke seg projektorens lysstyrke og kontrast, som kommer helt opp til 4K-nivå. Hvilken liten projektor som er best for deg kommer i stor grad an på bruksområde. De som er gode til å gjengi tekst er ikke like gode til video. De som fungerer best i et lyst rom er ikke best i en helt mørkelagt setting osv.


Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett. Telefonen er ellers relativt greit utstyrt med megapikslers kamera, trykkfølsom skjerm, GPS, støtte for Wor Excel og Powerpoint-dokumenter – og ikke minst mulighet til å koble til telefonen som projektor for laptop, TV, Xbox og Wii gjennom en USB-kabel.


Den bør altså passe ganske greit i de flestes håndgrep. Den lille projektoren er I stand til å vise et bilde på tommer fra en avstand på circa en fot, eller rundt centimeter. Dessverre må noe ofres for å få til en så liten projektor.


Det innebygde batteriet på 6. Ah holder i rundt timer. Den kan også brukes som nødlader til mobilen. Denne lille og lette Philips pico- projektoren kan enkelt kobles til en bærbar PC eller nett-PC via USB for å vise alt innhold du vil dele.


Projektor til telefon

Enheten tilføres strøm fra USB-tilkoblingen samtidig slik at det ikke er nødvendig med flere batterier. Det varierer hvilken standard som brukes av de forskjellige produsentene. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.


Du kan laste ne linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg