mandag 11. juni 2018

Gjestal interiørgarn

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd.


Vi leverer kvalitetsvarer med høy leveringsservice til riktig pris, Våre produkter er tidsriktige, har god kvalitet, samt skaper kreativitet og skaperglede hos våre kunder. Strikkeglede til folket! It seems we can’t find what you’re looking for.

Perhaps searching can help. Filtrer Nullstill filter Produktgrupper Alle. Meget god garnkvalitet til gode prier. Til sammen har vi et stort garnutvalg. Hvert nøste, er 1gr.


Noe nytt til hytta - eller hjemme? Litt håndarbeid i påsken? Interiørgarn er et tykt. Superenkelt og knallbra terrasseprosjekt!

Du glattstrikker bare ruter og hekler dem sammen til deilige puter eller et lunt pledd. Det finnes flere typer interiørgarn i handelen, og noe av det er tjukkere enn dette også. Mitt garn er fra Europris, og jeg skal hilse og si det går unna på pinne nr 15! Jeg har sett flere bilder av strikkede puffer på blogger og interiørsider, og det var dette som inspirerte meg til å prøve meg på et teppe i dette garnet.


Garnet hadde jeg hatt liggende en stun så når jeg delte oppskrift og fremgangsmåte så var det ikke så lett å få tak i garnet. Men nå har de fått inn nye farger og denne uka er det hele prosent på garnet. Brikke til dekketallerken eller en søt. Velkommen til DROPS Design!


Her finner du mer enn 120. Nelly genser i Bambus soft DESIGN Berit Kverneland Skårland GARN BAMBUS SOFT bambus, akryl, gram = ca meter Bambus soft – kjøp den her STØRRELSER. Herlig garn av høy kvalitet - alltid til en lav pris hos Nille.


Flott garn til å strikke sokker, gensere, kofter, skjerf og babyteppe. Gjestal Naturgarn Soft 10. Yarn is slightly thicker looking than Dale of Norway Heilo although the yardage is similar. It interchanges with Heilo easily and adapts to smaller. Få inspirasjon til å strikke - til Europriser!


Husk at strikkefastheten må holdes hvis resultatet skal bli vellykket. Kantm str r på alle p. Heklet puter - kjøp garnet her Størrelse: Ferdig måler puten ca.

MATERIALER: Merino Baby Ull (1 Superwash merinoull), nøster à g.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg