fredag 29. juni 2018

Hvit salvie rus

Hvit salvie stimulerer cellenes forsvarsproteiner. I hånden sin holder hun hvit Salvie , noe som ser ut som en kjemperøkelse av blader. Salvie har vakre, lett lodne og svært aromatiske blader. Muligens er rus på diverse hallusinogene stoffer en ny trend blant ungdom.


Bladene er svært lyse, nesten hvite , derav navnet hvit salvie. Planten har tokjønnete hvite blomster, ofte med en aning lavendelblått, og den blomstrer på forsommeren. Der hvit salvie vokser sammen med andre salviearter, dannes det ofte hybrider. Hvit Salvie Perfekt til rens, balansering og jording.


Når du trenger en rens av deg selv og auraen din, gni hendene over røyken og før den over hele kroppen. Når du trenger å rense huset ditt for negative energier eller drive ut onde ånder av gamle hus, åpne alle vinduer, tenn salvien og spre røyken rundt i alle retninger. Salvi er blitt brukt og kjent til i flere tusen år.


Kjent fra amerikanske indianere og sjamaner. Brukes gjerne før meditasjon og healing. Salvie er blitt og brukes mye av indianerne i Amerika.


Disse koblingene har blitt så sterke at skal man bruke ordene fagspråklig, så bør man også inkludere artsnavnet for å unngå misforståelser. Salvia divinorum brukes av Mazatec-indianere i Oaxaca. Slukker man bunten etter bruk, kan den brukes flere ganger. Lenge var det den medisinske bruken som var årsaken til plantens sterke stilling.


Plantens latinske navn, Salvia officinalis, kommer da også av ordet salvare som betyr å helbrede. Bladene har en myk tekstur på overflaten, og en karakteristisk søt, parfymert lukt. PALO SANTO HELLIG TRE. Flere studier viser at salvie har en rekke gunstige egenskaper både som krydderurt og som ekstrakt eller eterisk olje.


Utstrakt bruk av urter, spesielt i kombinasjon med medisiner, kan gi bivirkninger og i verste fall forgiftninger. Salvie brukes jo som renselse, spesielt hvit salvie , men også salvie te. Du kan også bruke rå eller ristet hvit salvie frø som krydder eller male dem til pulver og bland dem inn i hvete eller havre korn. Indianerstammer i California tradisjonelt plassert hvite salvie frø i deres øyne om natten for å samle urenheter. Palo Santo pinner 10stk.


Lukten av hvit salvie sies å være både rensing og rensende. Indianere brenne hvit salvie som røkelse, i den tro at det kan slå tilbake vonde drømmer, brennevin, sykdom, dårlige tanker og vonde drømmer. Salg på støttestrømper Kjøp par og få det billigste gratis! Bertha Salvie Hvite Støttestrømper Art.


Det gjør denne krydderurten anvendelig til alle retter der man ønsker sitronsmak. Sitronmelisse har en delikat duft og smak som sitron. Den bør koke med i retten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg