tirsdag 7. november 2017

Skiholder vegg

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Nå kan man enkelt få orden på ski og staver i boder og garasje, hjemme og på hytta! Da er det en stor fordel at man kan henge skiene og stavene i taket. Vi selger denne skiholderen for kr 5- Frakt kommer i tillegg.


Dette norskproduserte skiopphenget er unikt i den forstand at man kan benytte skiholderen både på vegg og i taket. I dag er bodene og garasjene mindre og veggplassen er dyrebar. Nå får du skiholder for alpin- og fjellski også!


Det beste er å lete etter ledige plasser langs vegger og oppe under taket. Er boden din uisolert finner du ofte mye ledig plass mellom stendere. Dersom skiene skal lagres lenge kan det være lurt å tenke på hvordan du behandler skiene før du lar de stå over sommeren. Alle ski har godt av å få litt omtanke og kjærlighet etter en lang vinter.


Legg til Kjøp og Hent. Dette stativet tar lite plass og rommer mange par ski. Det skrus sammen med en bolt og festes på veggen med kraftige treskruer (følger med). Pass på å få med skiene til hele familien på ferie – og det uten å måtte ofre plassen til annen bagasje. Skiholder for opptil fire par ski!


Skijack er en norskutviklet kombinert ski- og stavopphenger med plass for opptil par racingski eller par slalomski med tilhørende staver. Mira Racks lager plassbesparende og solide skistativ. Med disse blir det enkelt å holde orden på skiutstyret på en vegg i bod eller garasje. Våre skistativ er laget av furu i topp kvalitet. Det er robust og man har muligheten til å male det, slik at det blir visuelt integrert i hus- eller hyttevegg.


Stativene er enkle i bruk og barnevennlige. Clas gir års garanti. Skistativet består av deler og festes på vegg med gjennomgående skruer. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Veggfestet passer til begge størrelsene av Fastgrip og monteres enkelt på veggen ved hjelp av to skruer. Kjøp et veggfeste til skiholderen Fastgrip i dag!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Duratrax-serien inneholder kroker og. Red Creek- skiholder vegg – 1cm. Skistativ - Løse deler og tilbehør - Transportutstyr - Bilutstyr - Bil - thansen.


Dette veggfestet til skiholderen Fastgrip lar deg henge opp langrennsski og staver på veggen. På bakgrunn av dine utfylte data, kan det se ut til at dette ikke er en reell hendvendelse. Er dette feil, venligst send oss en vanlig e-post i stedet.


Uansett så kan de flerfunksjonelle bokhyllene våre brukes til nesten alt du liker å omgi deg med. Har du lyst på et vegg -til- vegg -bibliotek, eller liker du at TV-en eller familiebildene står sammen med bøkene dine? Vi har mange stiler og størrelser å velge mellom, så du finner helt sikkert noe som faller i smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg