fredag 3. november 2017

Beslag vindu

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Alt du finner av beslag til vindu fester du enkelt på egen hånd. Vi har vindusholder som sørger for det. Underblekket som skal hindre at regn kommer inn skyver du bare inn i sporet som går under vinduet.


Deretter spikrer eller skrur du det fast rett forfra.

For å tilby deg våre beste løsninger for vedlikehold av dine NorDan vinduer og dører presenterer vi de mest brukte beslag. Sortimentet blir utvidet etter hvert. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Beslag og profiler Basert på erfaring og kunnskap kan Vikeså Vindu finne riktige detaljer til ditt prosjekt. Innvendige profiler på rammer, sprosser, post eller losholt var ofte ulike i forskjellige tidsepoker eller steder i landet. Beslaget er forsynt med en lås, som hindrer at sikringsstangen kan løftes ut av sitt karmbeslag når det står i luftestilling.


MAXBO har et stort utvalg av beslag som tar for seg mye av tilbehøret man trenger til dører, vinduer og generelt i hjemmet. Det er beslag som er beregnet for bruk over vindu.

Har ikke funnet noen beslag som har lengre oppkant enn disse. Endte opp med at jeg festa det som du sier, og limte vindsperra fast til vannbrettet med Tec7. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av ulike dørbeslag og vindusbeslag.


Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Vi tilbyr lås og beslag til dør og vindu , samt beslag til kjøkken, garderobe og med et stort utvalg av skyvedørbeslag til garderobe – dører og porter. Vi holder til i hyggelige omgivelser på Skreia i Østre Toten Kommune og har et godt samarbeide med våre leverandører, både i Norge og internasjonalt. Energieffektiviteten i et vindu kalles U-verdi, som beskriver hvor mye varmeenergi som lekker gjennom produktet. Jo lavere U-verdi, jo bedre energiegenskaper har vinduet.


Korrekt U-verdi får man kun ved å måle over hele produktet, og ikke bare på glassoverflaten. I NorDan fokuserer vi på å lage så tette vinduer som mulig. Beslag i plast som enkelt kan stilles i ulike lufteposisjoner. Til innovergående vindu. Det er mulig du må få laget spesielle beslag hos en blikken slager, men det er en god investering for å få en perfekt tilpasset regnskjerming.


Under vinduet monteres det også vannbrett og vannbrettbeslag. Monter vannbrettet på samme måte som over vinduet , men pass på at det blir nok avstand til underkarmen når beslaget. Det finnes et hav av forskjellige beslag , som alle er designet til hvert deres spesifikke formål.

Her på sidene finner du hjelp og veiledning til hvilke beslag du kan bruke til dine gjør det selv prosjekt. Hullplate- beslag er som navnet antyder - en flat plate med hull i. Der er derfor også det enkleste byggbeslaget. Et bredt utvalg av beslag i alle størrelser og former.


Noen eksempler er møbelbeslag, hullplater og vinkelbeslag, samt mye mer. Over og under vinduet må det være vannbrett og beslag så regnet ledes ut. De kan du få i ferdige lengder.


Beslag av plast, aluminium og plastbelagt stål kappes til med baufil. Vannbrett og beslag settes opp før kledningen, mens gerikter først tas etter at kledningen er oppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg