mandag 20. november 2017

Dempet sort maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Beste Priser Med Handlesmart!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger.


En dempet sort farge. Kan kombineres med det aller meste av farger. Hvorfor ikke benytte anledningen til å kjøpe maling til hjemmet?

Den tilfører både spenning og eleganse. Sort er på ingen måte harry lenger, – tvert i mot. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Bruk maling til å definere egne soner i rommet. Her er det malt et felt rundt pulten for å skape en ramme rundt den.


Se det flotte resultatet! Men jeg hadde håpet det var litt farge i den. Dempet sort er en veldig fin maling. Prøver å finne noe som kan matche Ikea sin brunsvart, uten å måtte kjøpe fargeprøver før jeg kommer fram til rette fargen.


Vi kjenner ikke til fargekoder på Epoq kjøkken dessverre, så her må du ev kontakte dem for NCS kode. Her ser dere noen av mine sort -hvite LADY favoritter: …dette bildet elsker jeg! Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton- maling eller kule fargekontraster. Den dekket veldig, veldig dårlig!


Så kjøpte jeg Jotun, og forskjellen på dekning var veldig stor. Da er stuebordet blitt sort , eller dempet sort som fargen heter. Er virkelig fornøyd med resultatet.

Tidligere var bordet hvitt, malt med matt maling. Svart er en klassisk, tidløs farge både i mote og interiør, sier interiørarkitekt MNIL Beba V. Hun understreker at den glansede perioden er. Velg en fargekombinasjon som tydeliggjør den stilen og det uttrykket du ønsker for ditt hus. Her er huset fargesatt med lyse gråtoner – en klassisk fargekombinasjon som gir huset et tidløst og harmonisk utseende. I over år har DRYGOLIN vært Norges mest solgte maling , og trofast beskyttet norske hus og hjem.


DRYGOLIN Nordic Extreme har derfor overlegen beskyttelse kombinert med ekstrem farge- og glansholdbarhet, er huset best mulig sikret mot det stadig tøffere været, samtidig som huset ser nymalt ut lengst. Denne tilliten tar Jotun meget seriøst. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje. Det sorte linoleumsgulvet gjør at de lyse møblene trer ekstra godt fram.


Bruker du svart på en vegg eller på gulvet, er det fint å hente opp fargen i enkelte detaljer. Det kan for eksempel bli veldig kult med en svart kjøkkenvifte til en ellers hvit innredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg