tirsdag 21. november 2017

Senses jotun

Senses jotun

Senses online bei design-bestseller. Individiuelle Beratung und Angebote! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! En pudderrosa farge med lunhet og varme.


Senses jotun

Gir et dempet, feminint rosa uttrykk uten å bli for sukkersøt. Fargen kan oppleves ulikt på. SENS maling inneholder IKKE MI. Trygghet fra første strøk! Eneste malingserie anbefalt av NAAF.


Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut. En rødlig huddtone med rosa skjær. Feminin, innbydende og varm. Lisbeth Larsen, Global fargesjef i Jotun. Vi eksperimenterer For bare et par år siden ville alle ha en fondvegg.


En helt lys og gyllen pudderrosa tone. Skap ditt helt unike uttrykk ved hjelp av LADY Minerals Kalkmaling. Soft Skin er varm og lun å omgi seg med. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Det nye fargekonseptet fra Jotun LADY har fått navnet IDENTITY. Hvert tema uttrykker individuelle tankesett og livsstiler – tre historier om personligheter, fortalt med farger. Les tester og omtaler før du kjøper.


Senses jotun

Specs: Maling, Vegg, Innendørs, 2. Se beste pris på Jotun Sens (liter). Malingen inneholder ingen løsemidler, ingen skadelig avdamping, ingen malingslukt og den er dessuten miljømerket med både Svanen og Blomsten. Jotun Kvist- og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Jotun Sens er en helsevennlig maling uten skadelig avdamping og er den eneste malingserien som er utviklet i samarbeid med og er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF).


Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Vi har et bredt tilbud av gruppetimer, innen styrke, kondisjon og kropp-sinn og her vil du finne trening som passer de fleste.


Senses jotun

Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg