fredag 17. november 2017

Husregler borettslag

Biler med gjesteparkeringskort kan ikke stå på samme plass i mer enn timer (døgn). Dobbeltparkering er ikke tillatt. Parkering i stikkveiene er forbudt. Alminnelige bestemmelser: Alle som bor eller oppholder seg i blokkene plikter å vise hensynsfullhet og ansvarsfølelse. Ellers skal det vises hensyn i forbindelse med helg.


Et godt bomiljø avhenger i første rekke av beboernes egen evne til å omgås medmennesker og til å vise hensyn og omtanke under forskjellige forhold. Huseiernes Landsforbund har utarbeidet husordensregler for boliger og næringslokaler. Et borettslag kan enten være tilknyttet et boligbyggelag, f. OBOS eller USBL, eller det kan være frittstående. Reglene for borettslag og boligbyggelag finner man i lov om burettslag og lov om bustadbyggelag. Frostskader Alle rom må holdes oppvarmet så vannet ikke fryser.


Skader på rør- og sanitæranlegg som skyldes. Mange bor i borettslag og alle har hørt om det. Men hva er egentlig et borettslag ? Hva skiller det fra andre boligformer?


Hva slags regler gjelder i borettslag ? Ny borettslaglov og boligbyggelaglov trådte i kraft 16. Jusstorget gir deg en ajourført oversikt. VERKSGATA BORETTSLAG.


Husordensreglene inneholder bestemmelser om bruk av borettslagets boliger, fellesareal og uteområder. De er til for å fremme miljø og trivsel i borettslaget. Borettslag står fritt til å lage sine egne vedtekter. Rettsavgjørelser viser for ekesmpel at beboere må respektere forbud mot hundehold. Dersom du som leietaker føler at en regel er meget urimelig og i strid med samfunnsnormen, eller direkte i strid med norsk lov, kan du gå til rettssak.


Både prisen for å eie og leie bolig øker fort hvert år som går og mange velger. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Fastsatt av styret i Lia borettslag i styremøte 1. Hjemlet i borettslagsloven paragraf 4 1. FORMÅL For å øke trivselen i borettslaget er det fastsatt en del regler. Her kommer kort beskrivelse av borettslaget.


Med disse enkle grepene kan samboerskapet bli bedre for både deg og de du. Det er to doble og ett enkelt boss rom i laget som er tilpasset et bestemt antall brukere. Flere som er kreative med husregler.


Tidligere i sommer skrev VG en artikkel om noen av de mer kreative husreglene som er å finne rundt om kring i landets borettslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg