torsdag 2. november 2017

Marmor nattbord

Nattbord er nattens ukjente helter. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus.

Du får det bedre når du har det fint hjemme. Stort utvalg av fint interiør. Se ukens gode tilbud nå. Shopping når den er som best!


Carrie er et kvadratisk nattbord med en bordplate i ekte marmor og et understell av metall. Bordets selvklare formspråk gjør at det passer inn i de fleste innredningsstiler. Ettersom at marmor er et naturmateriale, er hver stein unik.


Dette gjør at det kan finnes mindre striper og groper i steinen, noe som er helt naturlig.

Her har vi samlet vårt utvalg av nattbord i ulike varianter. Du finner nattbord i eik, nattbord i marmor, nattbord i betong, hvite nattbord og sorte nattbord. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Leveres direkte til døren – Velkommen! Les mer under Levering. Kompletter ditt soverom med en praktisk og fin oppbevaringsplass ved sengen som passer inn med øvrig innredning!


I vårt sortiment finner du et stort utvalg av nattbord i flere forskjellige material og design, alt for att du skal kunne finne et nattbord som passer deg. Velg et nattbord med rett design og de praktiske detaljer du vil ha! Stilrene nattbord i et moderne design kan gi et lekkert og eksklusivt inntrykk i soverommet. Dersom du ikke behøver et helt nattbord , men i stedet ønsker å ha et lite bord i eller ved siden av selve sengen som gir deg muligheten til å lese, jobbe, spise på sengen eller se på serier på nettbrettet ditt, er et sengebord perfekt.


Uansett om du vil ha et bord med sort, hvitt eller grønn marmor , så kan vi hjelpe deg, med å finne det rette bordet, til nettopp din stue! Et marmorbord passer også perfekt i entreen, baderommet eller kjøkkenet og som avlastningsbord til lamper og dekorasjon. Et bord i marmor vil garantere gjøre hvilket som helst rom mer luksuriøst!


Disse bordene i ulike størrelser og utførelser har en fantastisk matt marmor plate. Dette er kanskje den fineste marmoren vi har sett! Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


For eksempel har vi nattbord med skuffer, hvor du kan oppbevare akkurat det du har lyst til.

Vi har et antikt nattbord til deg, som gjerne vil ha et antikt og elegant preg i soverommet ditt. Et moderne nattbord derimot er mer dynamisk i form, farge og materiell, noe som gir deg ubegrensede muligheter. Et rundt sidebor et lite stuebord eller en benk kan fint brukes som et nattbord hvis du er ute etter noe spesielt og unikt.


Ikke vær redd for å mikse material, her kan du bruke alt fra tre til marmor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg