fredag 10. november 2017

Møreroyal kledning pris

Møreroyal kledning pris

Mange kunder sender oss bilder av Talgø-produkter de har kjøpt og er stolte av. Det setter vi stor pris på! Trykkimpregnering med miljøvennlig impregneringsmiddel uten krom og arsenikk.


Møreroyal kledning pris

Kokt i olje, noe som gir en vannavstøtende overflate. Den innehar unike egenskaper som er ideelt for deg som ikke ønsker å bruke tida på vedlikehold. Logg inn for å se pris og lagerstatus. Dette produkter er på klubbtilbud.


For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Pluss at den har en forventet mye lengre levetid.


Møreroyal kledning pris

Utvendig kledning er husets ytterfrakk, som både beskytter og fremhever byggets stil. Hos Maxbo finner du et bredt utvalg av ulike kledningstyper. CU-impregneringen gjør produktene motstandsdyktige mot råte, sopp og insekter. Deretter blir produktene kokt i en spesiell linolje.


Hos MAXBO finner du et godt utvalg av impregnert og modifisert kledning , Kjøp på nett eller i butikk. Vi vurderer veldig sterkt å bruke møreroyal kledning når vi skal bygge. Grunnene for dette ønsket er noe mindre vedlikehold enn vanlig beiset kledning samt at vi liker utseendet.


Vil utseendet holde seg eller vil den totalt forandre utseende slik eks lerk gjør? Vedlikeholdsfri kledning av flammebehandlet malmfuru, saktevoksende gran og Kebony. Brentkledningen kan brukes som ytterkledning, innerkledning og tak. På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom byggevarehusene. Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris.


Kledning furu rektangulær Royal brun 19X148. Sortér etter relevans, Sortér etter pris høy-lav, Sortér etter pris lav-høy. Dobbelfals 60° grunnet kledning. Rektangulær impregnert kledning. Runde stokker med en, to, tre rette sider.


Møreroyal kledning pris

Ta kontakt for avtale. Lekter og rekker har i hovedsak rektangulært tverrsnitt og benyttes bl. Villmarkspanel av god kvalitet med snudd kant.


Kjempeflott kledning selges til nesten halv pris ! Kjøpte litt for mye, samt at vi vil brekke av med stående kledning uten fuge, så står da igjen med ca 2meter. MøreRoyal er hyppig brukt både på næringsbygg,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg